2024. április 19. péntek

2015. szeptember 1., kedd 10:42

Ez nem lejárt lemez! - RETRO Véradás Disco stílusban
    Budapest, 2015. szeptember 1., kedd (OTS) - Szeretted, szereted a '80-as évek csípőrázó slágereit? Emlékszel még a bakelit lemezek illatára, a disco gömb csillogására? Velünk újra átélheted, hiszen disco korszakot idéző hangulatban adhatsz vért szeptember 5-én (szombat) 9-18 óra között a RETRO Véradás öt helyszínének egyikén (Budapest, Debrecen, Győr, Pécs és Szeged), ahol sör-virsli retro menüvel vendégelünk meg és ajándékcsomagot is adunk mellé.

Idézd fel, éld át, a '70-es, '80-as évek disco hangulatát! Boogie Night, fény, csillogás, amit most szeptember 5-én összekötünk a véradással, egy szintén összetartozást szimbolizáló társasági eseménnyel, így a szórakozás mellett hozzájárulsz a nyár végi, kora őszi vérkészlet gyarapodásához, a betegek gyógyulásához is.

A helyszínen vért adók egy sör-virsli retro menüt, valamint ajándékcsomagot kapnak!

Helyszínek:
Budapest - Városmajor (1122 Budapest, Városmajori Szabadtéri Színpad mellett)
Debrecen - Debreceni Regionális Vérellátó Központ (4026 Debrecen, Bem tér 19.)
Győr - Győri Regionális Vérellátó Központ (9027 Győr, Magyar u. 8.)
Pécs - Pécsi Regionális Vérellátó Központ (7624 Pécs, Pacsirta u. 3.)
Szeged - Szegedi Regionális Vérellátó Központ (6722 Szeged, Honvéd tér 4.)

Véradás előtt egyél-igyál, hozz magaddal személyi igazolványt, lakcímkártyát és TAJ számot.

Bővebb információ:
Braun Helga, kommunikációs vezető, OVSZ (+36 30 269-0896; kommunikacio@ovsz.hu)
www.ovsz.hu
www.facebook.com/orszagosverellatoszolgalat

Az öt rendezvény főtámogatója: Pécsi Sörfőzde Zrt.

Az öt rendezvény támogatói: ÁEEK, AKT, Arbasüt, Auchan, Bánffi szóda, Bedő pékség, Bringó Hintó, Csikvánd Község Önkormányzata, eFeF, Eurocaf, Favorit pékség, Fornetti, Fürge Diák Szövetkezet, Hungaroplakát Kft., Hungerit Rt., MNB, Mórahalom, Observer, Pékmester Kenyere Kft., Pick Zrt., PORT.hu, Strike Bowling Club, Sweet-Food Kft., Szabad Tér Színház Nonprofit Kft., Széles húsüzlet, Tesco, Univer, Vércsepp a Vérellátásért Alapítvány, Vitál magazin, Zimbo