OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. szeptember 1., kedd 10:42

Ez nem lejárt lemez! - RETRO Véradás Disco stílusban
    Budapest, 2015. szeptember 1., kedd (OTS) - Szeretted, szereted a '80-as évek csípőrázó slágereit? Emlékszel még a bakelit lemezek illatára, a disco gömb csillogására? Velünk újra átélheted, hiszen disco korszakot idéző hangulatban adhatsz vért szeptember 5-én (szombat) 9-18 óra között a RETRO Véradás öt helyszínének egyikén (Budapest, Debrecen, Győr, Pécs és Szeged), ahol sör-virsli retro menüvel vendégelünk meg és ajándékcsomagot is adunk mellé.

    Idézd fel, éld át, a '70-es, '80-as évek disco hangulatát! Boogie Night, fény, csillogás, amit most szeptember 5-én összekötünk a véradással, egy szintén összetartozást szimbolizáló társasági eseménnyel, így a szórakozás mellett hozzájárulsz a nyár végi, kora őszi vérkészlet gyarapodásához, a betegek gyógyulásához is.

A helyszínen vért adók egy sör-virsli retro menüt, valamint ajándékcsomagot kapnak!


Helyszínek:
Budapest - Városmajor (1122 Budapest, Városmajori Szabadtéri Színpad mellett)
Debrecen - Debreceni Regionális Vérellátó Központ (4026 Debrecen, Bem tér 19.)
Győr - Győri Regionális Vérellátó Központ (9027 Győr, Magyar u. 8.)
Pécs - Pécsi Regionális Vérellátó Központ (7624 Pécs, Pacsirta u. 3.)
Szeged - Szegedi Regionális Vérellátó Központ (6722 Szeged, Honvéd tér 4.)

Véradás előtt egyél-igyál, hozz magaddal személyi igazolványt, lakcímkártyát és TAJ számot.


Bővebb információ:
Braun Helga, kommunikációs vezető, OVSZ (+36 30 269-0896; kommunikacio@ovsz.hu)
www.ovsz.hu
www.facebook.com/orszagosverellatoszolgalat



Az öt rendezvény főtámogatója: Pécsi Sörfőzde Zrt.

Az öt rendezvény támogatói: ÁEEK, AKT, Arbasüt, Auchan, Bánffi szóda, Bedő pékség, Bringó Hintó, Csikvánd Község Önkormányzata, eFeF, Eurocaf, Favorit pékség, Fornetti, Fürge Diák Szövetkezet, Hungaroplakát Kft., Hungerit Rt., MNB, Mórahalom, Observer, Pékmester Kenyere Kft., Pick Zrt., PORT.hu, Strike Bowling Club, Sweet-Food Kft., Szabad Tér Színház Nonprofit Kft., Széles húsüzlet, Tesco, Univer, Vércsepp a Vérellátásért Alapítvány, Vitál magazin, Zimbo
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.