OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. augusztus 10., hétfő 08:57

Új funkciók a posta mobil applikációban
    Budapest, 2015. augusztus 10., hétfő (OTS) - A Magyar Posta tavaly megjelent, népszerű mobil alkalmazása új szolgáltatásokkal bővült. A posta a Sziget Fesztivál ideje alatt egy új, a Sziget Fesztivál helyszíneit körbejáró geolokációs játékot is beépített az applikációba.

    A postakeresőben már megtalálhatók a Posta pénzügyi és biztosítási szolgáltatásai is, továbbá a csekkbefizető automatákra és a bankkártyás csekkbefizető helyszínekre is szűrhetnek a felhasználók.

Szintén új funkció, hogy az applikáció segítségével azt is megtudhatják az ügyfelek, hogy abban a napszakban, amikor el szeretnék intézni postai ügyeiket, az általuk választott szolgáltatóhely mennyire leterhelt, ennek pontosságáról visszajelzést is küldhetnek a Posta részére.

A felhasználók részéről kiemelt igény volt, hogy a szűrési feltételek között helyet kapjanak a hosszított nyitva tartású és a szombati nyitva tartású posták is, így az applikáció frissített verziójában már ez is elérhető.

A díjkalkulátor funkcionalitása is bővült, melynek köszönhetően a korábbi belföldi termékek mellett már a nemzetközi levél és csomagküldemények költségei is megtekinthetőek.

Teljesen új funkcióként a Posta Biztosítón keresztül mostantól utasbiztosítást is köthetnek az ügyfelek.

A teljes alkalmazás (beleértve minden funkciót és a szórakoztató játékokat is) angol nyelven is elérhető.

Az applikáció sikerességét az is mutatja, hogy egyre többen veszik igénybe az applikáció segítségével a QR-kódos csekkbefizetési lehetőséget. Eddig több mint 150 000 csekket fizettek be így az ügyfelek csaknem 1,5 milliárd forint értékben.

A Magyar Posta 2015. január 1-jétől a sárga és fehér csekkeken (a teljes kitöltésű, gépi nyomtatású, minden információval, adattal ellátott csekkek esetében) a csekkelőállítók számára kötelezővé tette a postai QR-kód megjelenítését. A postai QR-kódos csekkbefizetés a postai iCsekk alkalmazáson keresztül történik és kártyás vásárlásnak minősül. A posta a tranzakcióért - hasonlóan a postákon és a csekkbefizető automatákon keresztül történő csekkbefizetéshez - nem számít fel díjat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.