OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. július 29., szerda 16:55

Az Egis felvásárolta a Bayer lengyelországi Biovital® termékportfólióját
    Budapest, 2015. július 29., szerda (OTS) - Az Egis Gyógyszergyár Zrt. és a Bayer AG 2015. július 29-én aláírt megállapodása értelmében az Egis felvásárolta a Bayer lengyelországi Biovital® termékportfólióját.

    Az Egis vállalati stratégiájának egyik fontos eleme, hogy jelenlétét erősítse a vény nélkül kapható készítmények hazai és nemzetközi piacán. Ennek keretében került sor a Bayer lengyelországi Biovital® termékportfóliójának felvásárlására. A Biovital® termékcsalád egyike a legnépszerűbb vitaminkészítményeknek Lengyelországban.

A felvásárlási ügylet a Biovital® étrend-kiegészítő termékcsalád mind a hat készítményére kiterjed. Közülük kettő az 50 év felettiek számára nyújt támogatást a szív és az idegrendszer megfelelő működéséhez, valamint hozzájárul az általános jó közérzet, a normál szellemi működés fenntartásához. A Kinder Biovital® négy terméke a különböző életkorokban lévő gyermekek fizikai és mentális fejlődését támogatja gél, szirup, maci formájú gumivitamin és szopogatótabletta formájában.

A felvásárlás révén az Egis a vény nélkül kapható készítmények piacán Magyarország és Oroszország mellett komoly szereplővé válik Lengyelországban is, ahol a közkedvelt Biovital® márka imidzsének és forgalmának további növelését kívánja elérni.

További információ:
Menthy Mariann
menthy.mariann@egis.hu


A Bayer-ről:

Bayer: Science For A Better Life

A leverkusen-i (Németország) székhelyű Bayer nemzetközi nagyvállalat, alaptevékenységei közé tartozik az egészségvédelem, a mezőgazdaság és a csúcstechnológiájú polimer anyagok előállítása. Innovatív vállalatként a kutatásigényes területeken játszik meghatározó szerepet. A Bayer termékei és szolgáltatásai az emberiség jólétére és életminőségük javítására hatnak. A vállalatcsoport ugyanakkor értéket teremt innovációi, növekedése és magas jövedelemteremtő képessége által. A Bayer társadalmilag és etikailag felelős entitásként elkötelezett a fenntartható fejlődés alapelve mellett. A 2014-es pénzügyi évben a Bayer 118 900 alkalmazottat foglalkoztatott, és 42,2 milliárd euró üzleti forgalmat ért el. A beruházásokhoz kapcsolódó ráfordítások elérték a 2,5 milliárd eurót, míg a K+F költségvetés 3,6 milliárd eurót tett ki.

További információk: www.bayer.com


Az Egisről:

Magyarország és közép-kelet-európai régió egyik vezető generikus gyógyszergyára, tevékenysége felöleli a gyógyszerkutatás és -gyártás teljes értékláncát a kutatás-fejlesztéstől a hatóanyag- és késztermék-gyártáson át az értékesítésig.

Termékeivel világszerte több mint 60 országban van jelen, magyarországi székhelyén kívül 18 országban rendelkezik saját kereskedelmi képviselettel, és több mint 4000 embert foglalkoztat hazánkban és külföldön. A 2013/2014-es üzleti évben az Egis-csoport nettó árbevétele elérte a 130 milliárd forintot.

További információk: www.egis.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.