OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. július 7., kedd 12:03

Jubilál az emlékek őrzője - 10 éves a Cewe Fotókönyv
    Budapest, 2015. július 7., kedd (OTS) - A 35 milliomodik legyártott Cewe Fotókönyv megrendelőjét köszönthette tavaly a cég, amelynek márkaterméke már hazánkban is egy évtizede elérhető. Ez alatt hatalmas fejlődésen ment keresztül az időközben számos díjjal is elismert Cewe Fotókönyv, amely úgy Európában, mint Magyarországon a legnépszerűbb márka a kategóriájában. A jubileumot hazánkban is nyereményjátékokkal és aktivitásokkal ünnepli a gyártó cég.

    A termék csodálatos karriert futott be 10 évvel ezelőtti megjelenése óta, hiszen 2005-ben még csak néhány borítóval és méretben állt a vásárlók rendelkezésére, míg ma már számtalan alakban és formában elérhető: a magyar piacra is 2005-ben bevezetett Cewe Fotókönyv hazai érdeklődői például jelenleg 9 féle méretből, 7 féle papír-, és számos borítótípus közül választhatnak.

A legjobb ötletek mindig kézenfekvőek, és ez jellemző a Cewe Fotókönyvre is: mikor valaki először kézbe veszi válogatott emlékeit egy magas minőségű, saját ízlése és elképzelése szerint alakított, valódi könyv formájában, rögtön arra gondol, miért is nem tette ezt már korábban.

A borítón végigsimítani, fotóinkat rendezetten a könyvespolcon látni nap, mint nap, a lapok végigpörgetésével újból és újból felidézni legszebb élményeinket - ez olyan érzés, amelyet egyre többen élnek át és választanak ma már Magyarországon is. Saját célra, ajándékba, vagy éppen különleges alkalmakra - egyaránt tökéletes megoldása az emlékek megőrzésének.

A könyvek összeállítását és kreatív kialakítását felhasználóbarát online szerkesztőprogram és megrendelői felület segíti. A fotókönyvek leggyakoribb témája az utazás, a család, a házi kedvencek, de néha egészen meglepő témákat is feldolgoznak a vásárlók, lehetett már találkozni például szakácskönyvvel, de sokan portfólióként is használják.

A Cewe Fotókönyv egyébként nagyon rövid idő alatt tett szert népszerűségre, hiszen két évvel a nemzetközi  piaci megjelenése után már 2,8 milliós példányszámot ért el, idén pedig már a 35 milliomodik legyártott könyv megrendelőjét köszönthette a cég!

Az évek során Európa kedvenc fotókönyve többek között elnyerte a Photokina Highlight, az EISA Best Product, a Superbrands és a Best Innovation díjakat, sőt mi több, van, amelyiket nem is egyszer.

A 10 éves jubileumot a Cewe különböző aktivitásokkal ünnepli meg a 25 országában, köztük hazánkban is. Érdemes figyelemmel kísérni a Cewe Fotókönyv Facebook oldalát (https://www.facebook.com/Fotokonyv?ref=ts&fref=ts), illetve a www.cewe-fotokonyv.hu oldalt, mert rajzpályázattal, játékokkal, jótékonysági tornával tarkított 10 hónap elé nézünk, és természetesen az értékes nyeremények - például utazások és utalványok - sem maradnak el!
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.