OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2015. július 1., szerda 09:45

A Kolping Hotel zászlófelhúzással köszönti az újszülötteket
    Alsópáhok, 2015. július 1., szerda (OTS) - Isten hozott! Ezzel a köszöntéssel kezdett kampányba, az alsópáhoki, - jövőre jubileumi, 20. évét ünneplő Kolping Hotel**** Spa & Family Resort. Az ország első családbarát szállodája a Három Királyfi, Három Királylány Babazászló-projektjét megismerve azt tűzte ki célul, hogy minden újszülött tiszteletére zászlót húzzon egy teljes éven át, aki csak Magyarországon megszületik.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20150701_002.JPG
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20150701_003.jpg

Régen hagyomány volt a kisbabás otthonokat zászlóval megjelölni, hiszen az a közösségnek is érték, öröm volt. Nem utolsó sorban pedig a jelzés alapján a családot a környéken lakók is segíteni tudták a születés körüli teendőkben. A hotel névadója, Adolph Kolping pedig egykor így fogalmazott: "A család sorsa - akár rövid-, akár hosszútávon nézve - meghatározza az ország sorsát." Az alsópáhoki Kolping Hotel 1996-ban elsőként vállalkozott arra, hogy a családi többgenerációs pihenés lehetőségét megvalósítsa, és a pihenés alatt Adolf Kolping szellemének és munkásságának megfelelően a család fontosságát, megerősítését és támogatását szolgálja. Ezért sem áll távol a hotel dolgozóitól a küldetést magukénak is érezni, és komolyan felkarolni.

Nem titkolt céljuk, hogy a zászló minden nap lobogjon a gyermekek köszöntésére, és egy virtuális térképen a születések helyszíneit is jelöljék. Ezen felül még egy apró kedvességgel is készülnek. Ehhez viszont a szülők segítségére is számítanak, hiszen az ő kérésükre teljesülhet a köszöntés és a meglepetés célba juttatása. A híradás az ünnepélyes ceremóniáról, hétről hétre folyamatos lesz a Kolping Hotel Facebook oldalán. Az újdonsült anyukák és apukák a köszöntési szándékukat az info@kolping.hotel.hu e-mail címen kérhetik a Baba nevének és lakcímének megadásával.

Első alkalommal a zászlót a szálloda igazgatója, Baldauf Csaba húzta fel, aki maga is 4 gyermek büszke édesapja.

További információk: www.kolping.hotel.hu/istenhozott

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.