2024. április 16. kedd

2015. július 1., szerda 09:20

Litkey Farkas és a Kulcs-Soft összefogott a magyar vállalkozásokért
    Budapest, 2015. július 1., szerda (OTS) - Litkey Farkas, 11-szeres Kékszalag Nagydíj győztes idén július 2-án nem "csupán" csapatáért és a győzelemért száll hajóra. Ha 12. alkalommal is sikerül felállnia a dobogó tetejére, úgy a magyar vállalkozások 200 millió forinttal lehetnek gazdagabbak.

A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:

Felsorolni is hosszadalmas lenne a hazai és nemzetközi győzelmek sorát, melyekre Litkey Farkas világbajnok vitorlázó büszke lehet. A Litkey Team legfrissebb győzelme a Kékszalag "bemelegítő viadalaként" említett szombati Fehér Szalag GeneralCom Nagydíj, melyet új DC35 katamaránjával teljesített.

"A 47. Kékszalagon nem csupán önmagamért, de másokért is szeretnék hajóra szállni!" -Litkey azzal a merész ötlettel kereste fel Magyarország piacvezető szoftvercégének, a Kulcs-Soft Nyrt-nek elnök-vezérigazgatóját, Kulcsár Tibort, hogy közös összefogással szálljanak síkra a magyar vállalkozások sikerességéért.

Litkey együttműködési javaslata szerint, amennyiben 12. alkalommal is megnyeri a 47. Kékszalag ÁRKÁD Nagydíjat, úgy a Kulcs-Soft minden új szoftver megvásárlásakor a termék összegének 70%-át elengedi az első ezer vásárló számára.

Kulcsár Tibor, a Kulcs-Soft Nyrt. elnök vezérigazgatója igent mondott, hisz szereti a merész ötleteket.

"Mai társadalmunkat a középszerűség divatja jellemzi. Az emberek szeretnek középszerűek lenni, nem kitűnni. Sőt, mintha kellemetlen lenne jobbnak, többnek lenni. Én meg ki merem jelenteni, hogy a legjobb akarok lenni, a győzelemre törekszem. Miként Litkey is."- nyilatkozta Kulcsár Tibor. "Őszintén hiszem, hogy a jó példa ragadós, és jövőre több olyan hajóval találkozhatunk, ahol hasonló szponzoráció van jelen. Így remélem, majd azon izgulhat az ország, hogy vajon a ruházat, vagy a híradástechnikai eszközök lesznek-e 70%-kal olcsóbbak a versenyt követő hetekben."

További információ: www.kulcs-soft.hu