OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2015. július 1., szerda 09:20

Litkey Farkas és a Kulcs-Soft összefogott a magyar vállalkozásokért
    Budapest, 2015. július 1., szerda (OTS) - Litkey Farkas, 11-szeres Kékszalag Nagydíj győztes idén július 2-án nem "csupán" csapatáért és a győzelemért száll hajóra. Ha 12. alkalommal is sikerül felállnia a dobogó tetejére, úgy a magyar vállalkozások 200 millió forinttal lehetnek gazdagabbak.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20150701_001.jpg

Felsorolni is hosszadalmas lenne a hazai és nemzetközi győzelmek sorát, melyekre Litkey Farkas világbajnok vitorlázó büszke lehet. A Litkey Team legfrissebb győzelme a Kékszalag "bemelegítő viadalaként" említett szombati Fehér Szalag GeneralCom Nagydíj, melyet új DC35 katamaránjával teljesített.

"A 47. Kékszalagon nem csupán önmagamért, de másokért is szeretnék hajóra szállni!" -Litkey azzal a merész ötlettel kereste fel Magyarország piacvezető szoftvercégének, a Kulcs-Soft Nyrt-nek elnök-vezérigazgatóját, Kulcsár Tibort, hogy közös összefogással szálljanak síkra a magyar vállalkozások sikerességéért.

Litkey együttműködési javaslata szerint, amennyiben 12. alkalommal is megnyeri a 47. Kékszalag ÁRKÁD Nagydíjat, úgy a Kulcs-Soft minden új szoftver megvásárlásakor a termék összegének 70%-át elengedi az első ezer vásárló számára.

Kulcsár Tibor, a Kulcs-Soft Nyrt. elnök vezérigazgatója igent mondott, hisz szereti a merész ötleteket.

"Mai társadalmunkat a középszerűség divatja jellemzi. Az emberek szeretnek középszerűek lenni, nem kitűnni. Sőt, mintha kellemetlen lenne jobbnak, többnek lenni. Én meg ki merem jelenteni, hogy a legjobb akarok lenni, a győzelemre törekszem. Miként Litkey is."- nyilatkozta Kulcsár Tibor. "Őszintén hiszem, hogy a jó példa ragadós, és jövőre több olyan hajóval találkozhatunk, ahol hasonló szponzoráció van jelen. Így remélem, majd azon izgulhat az ország, hogy vajon a ruházat, vagy a híradástechnikai eszközök lesznek-e 70%-kal olcsóbbak a versenyt követő hetekben."

További információ: www.kulcs-soft.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.