OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. június 24., szerda 10:50

A CHEP Poland Relationship Awarddal jutalmazza a C.H. Robinsont
    Amsterdam, 2015. június 24., szerda (Business Wire/OTS) - A CHEP lengyelországi tevékenységének 15. évfordulóját követően a C.H. Robinson a CHEP 'Long term business relationship - The longest transportation cooperation' díját (Hosszú távú üzleti kapcsolat - A leghosszabb szállítói együttműködés) vehette át a Varsóban, 2015. június 18-án megrendezett gálán.

    Ez a Smart News Release multimédiás tartalmat is kínál. A teljes cikk itt tekinthető meg: http://www.businesswire.com/news/home/20150623005935/en/

A CHEP szorosan együttműködik leányvállalataival az ügyfeleik ellátási láncainak fejlesztése érdekében, és az ügyfelek igényeinek megfelelő új innovatív szolgáltatások kidolgozásában.

"Ezzel az elismeréssel szeretnénk kitüntetni a C.H. Robinsont mint üzleti partnerünket, valamint szeretnénk megmutatni, hogy együttesen hogyan változtattuk meg az ellátásilánc-menedzsmentet a lengyel piacon," fejtette ki Kinga di Salvo, a CHEP Poland and Baltics ügyvezető igazgatója.

A 2012-ben a C.H. Robinson által felvásárolt Apreo Logistics vett részt először a CHEP egyre növekvő hazai üzletágában, akkor még évi 100-200 szállítmányt kezeltek. A kapcsolat egyre szorosabbá vált és egyre jobban kibővült: mára a C.H. Robinson csaknem évi 20 ezer szállítmányért felelős, köztük belföldi, valamint külföldi, elsősorban Lengyelország és a Balti államok, Csehország, Szlovákia és Magyarország közötti szállításokért. A szolgáltatási portfolió az évek során egyre bővült, és ma már raktározási szolgáltatásokat is magában foglal, ahol a C.H. Robinson egyebek közt a CHEP használt raklapjait hasznosítja újra.

Arkadiusz Glinka, a C.H. Robinson Közép-Európai szállítmányozási igazgatója szerint a "CHEP Poland egyike a legértékesebb ügyfeleinknek mind a hazai, mind a külföldi piacok tekintetében. Szervezeteink több mint 12 éve együtt növekednek. A CHEP elismerése olyan katalizátor számunkra, amely fényesen ragyogja be üzleti kapcsolatunkat."


Amit a C.H. Robinson Europe-ról tudni kell

A C.H. Robinson Europe és leányvállalatai az egyik vezető európai szállítmányozási vállalat, amely dinamikus képviseleti hálózattal rendelkezik szerte Európában. 1993 óta kínálunk ügyfeleinknek rugalmas, minőségi és megbízható szolgáltatást, ezzel emelkedünk ki versenytársaink közül. Motivált, több nyelven beszélő, ügyfélorientált munkatársaink helyi ismereteiket és tapasztalataikat állítják csatasorba minden szállítmányozási kihívás esetén, és erős, személyes kapcsolatot alakítanak ki a kiszolgált ügyfelekkel. A C.H. Robinson Europe az Eden Prairie, Minnesota, USA központú C.H. Robinson leányvállalata. Az 1905-ben alapított C.H. Robinson a világ egyik legnagyobb logisztikai vállalata, amely világszerte számos ágazatban nyújt globális fuvarozási szolgáltatásokat, logisztikai outsourcing megoldásokat, friss termékek szállítását és információs szolgáltatásokat ügyfeleinek a nagy multinacionális vállalatoktól a kis helyi vállalakozásokig. A C.H. Robinson számos képviseletet, irodát üzemeltet Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Európában és Ázsiában egyaránt.
További információk a C.H. Robinson-ról az alábbi honlapon találhatók: http://www.chrobinson.com.

Forrásverzió megtekintése a businesswire.com-on: http://www.businesswire.com/news/home/20150623005935/en/

Kapcsolat
C.H. Robinson Europe
Mike Wilken, 952-937-6761
Public Relations Manager
mike.wilken@chrobinson.com

Forrás: C.H. Robinson Europe



E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.