OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. június 23., kedd 16:10

Guillaume Jesel lett az új Senior Vice President/Global General Manager a TOM FORD BEAUTY-nál
    New York, 2015. június 23., kedd (Business Wire/OTS) - Az Estée Lauder Companies Inc. (NYSE:EL) a héten jelentette be, hogy Guillaume Jesel-t nevezték ki a TOM FORD BEAUTY Senior Vice President/Global General Manager pozíciójába. Új szerepkörében a globális szépségipari brand vezetése lesz a feladata, és közvetlenül Tom Forddal, a TOM FORD INTERNATIONAL elnök-vezérigazgatójával dolgozik majd együtt, felettese John Demsey az Estée Lauder Companies csoport elnöke lesz.

    "Guillaume hihetetlen személyiség," nyilatkozta Tom Ford. "Óriási tehetség, briliáns üzletember és csodálatos vezető. Tökéletes választás a TOM FORD BEAUTY Global General Manager pozíciójára. Az Estée Lauder Companies-nél és karrierje korábbi szakaszaiban kiterjedt és mély ismereteket szerzett a globális szépségipar működéséről. Tapasztalata felbecsülhetetlen értékkel bír számunkra főleg most, kínai piacnyitásunk és nemzetközi szépségipari jelenlétünk további építése idején."

"Guillaume már korábban is hatalmas hatással volt a márkára, és bízunk abban, hogy vezetői képességei és a kozmetikai ipar területén szerzett tapasztalata révén a márkát domináns szereplővé teheti," mondta John Demsey.

Guillaume már 14 éve dolgozik a The Estée Lauder Companies csoportban, ez alatt számos szerepkörben kipróbálta magát: volt már az Estée Lauder brand Global Makeup Marketing alelnöke, de betöltötte már az M A C Cosmetics Global and North America Marketing Senior Vice President pozícióját is. Az M·A·C-nél töltött ideje alatt Guillaume fontos szerepet játszott a vezetői csapattal a márkastratégia kialakításában. Óriási tapasztalattal rendelkezik: bábáskodott az M A C több mint 50 termékindításánál, és alá tartozott a Product and Consumer Marketing. Segédkezett a brand úttörőnek számító fashion és popkultúra együttműködéseinél, vezető szerepet játszott a brand közösségi médiába történő bevezetésénél, és hozzájárult az M A C Aids Fund-ot támogató Viva Glam kampány átütő sikeréhez. Mielőtt az Estée Laudernél vállat volna pozíciót, a L'Oréal Lancôme divíziójánál töltött be egyre nagyobb felelősséggel járó marketingvezetői munkaköröket.


Cégismertető: TOM FORD BEAUTY

A 2005-ben alapított TOM FORD BEAUTY termékeit a világ több mint 61 országában értékesítik, és olyan márkák tartoznak közéjük, mint a Tom Ford Black Orchid, Tom Ford Noir és a Tom Ford Private Blend Collection parfümök. 2012-ben a TOM FORD BEAUTY a Color and Skin Treatments termékcsalád teljes palettájával belépett a kozmetikai festékek kategóriájába is, hogy érzéki színeket varázsoljon a tökéletes alapokra: tökéletes vonások, sugárzóan gyönyörű bőr. Jelenleg a márka tovább folytatja küldetését, melynek célja a luxus és a szépség fogalmának globális újradefiniálása.

Forrásverzió megtekintése a businesswire.com-on: http://www.businesswire.com/news/home/20150622006174/en/

Kapcsolat
Tom Ford Beauty
Media Relations
Katherine Holmes, 212-572-5438
kaholmes@tomfordbeauty.com

Forrás: The Estée Lauder Companies Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.