2024. április 16. kedd

2015. június 23., kedd 16:10

Guillaume Jesel lett az új Senior Vice President/Global General Manager a TOM FORD BEAUTY-nál
    New York, 2015. június 23., kedd (Business Wire/OTS) - Az Estée Lauder Companies Inc. (NYSE:EL) a héten jelentette be, hogy Guillaume Jesel-t nevezték ki a TOM FORD BEAUTY Senior Vice President/Global General Manager pozíciójába. Új szerepkörében a globális szépségipari brand vezetése lesz a feladata, és közvetlenül Tom Forddal, a TOM FORD INTERNATIONAL elnök-vezérigazgatójával dolgozik majd együtt, felettese John Demsey az Estée Lauder Companies csoport elnöke lesz.

"Guillaume hihetetlen személyiség," nyilatkozta Tom Ford. "Óriási tehetség, briliáns üzletember és csodálatos vezető. Tökéletes választás a TOM FORD BEAUTY Global General Manager pozíciójára. Az Estée Lauder Companies-nél és karrierje korábbi szakaszaiban kiterjedt és mély ismereteket szerzett a globális szépségipar működéséről. Tapasztalata felbecsülhetetlen értékkel bír számunkra főleg most, kínai piacnyitásunk és nemzetközi szépségipari jelenlétünk további építése idején."

"Guillaume már korábban is hatalmas hatással volt a márkára, és bízunk abban, hogy vezetői képességei és a kozmetikai ipar területén szerzett tapasztalata révén a márkát domináns szereplővé teheti," mondta John Demsey.

Guillaume már 14 éve dolgozik a The Estée Lauder Companies csoportban, ez alatt számos szerepkörben kipróbálta magát: volt már az Estée Lauder brand Global Makeup Marketing alelnöke, de betöltötte már az M A C Cosmetics Global and North America Marketing Senior Vice President pozícióját is. Az M·A·C-nél töltött ideje alatt Guillaume fontos szerepet játszott a vezetői csapattal a márkastratégia kialakításában. Óriási tapasztalattal rendelkezik: bábáskodott az M A C több mint 50 termékindításánál, és alá tartozott a Product and Consumer Marketing. Segédkezett a brand úttörőnek számító fashion és popkultúra együttműködéseinél, vezető szerepet játszott a brand közösségi médiába történő bevezetésénél, és hozzájárult az M A C Aids Fund-ot támogató Viva Glam kampány átütő sikeréhez. Mielőtt az Estée Laudernél vállat volna pozíciót, a L'Oréal Lancôme divíziójánál töltött be egyre nagyobb felelősséggel járó marketingvezetői munkaköröket.

Cégismertető: TOM FORD BEAUTY

A 2005-ben alapított TOM FORD BEAUTY termékeit a világ több mint 61 országában értékesítik, és olyan márkák tartoznak közéjük, mint a Tom Ford Black Orchid, Tom Ford Noir és a Tom Ford Private Blend Collection parfümök. 2012-ben a TOM FORD BEAUTY a Color and Skin Treatments termékcsalád teljes palettájával belépett a kozmetikai festékek kategóriájába is, hogy érzéki színeket varázsoljon a tökéletes alapokra: tökéletes vonások, sugárzóan gyönyörű bőr. Jelenleg a márka tovább folytatja küldetését, melynek célja a luxus és a szépség fogalmának globális újradefiniálása.

Forrásverzió megtekintése a businesswire.com-on: http://www.businesswire.com/news/home/20150622006174/en/

Tom Ford Beauty
Media Relations
Katherine Holmes, 212-572-5438
kaholmes@tomfordbeauty.com

Forrás: The Estée Lauder Companies Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

© Copyright MTI Zrt.