OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. július 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. június 22., hétfő 09:06

Egyedülálló innováció- "felhőben gondolkodva"
    Budapest, 2015. június 22., hétfő (OTS) - Egyre nagyobb a kihívás az online pénztárgépek piacán. A kereskedők minél olcsóbban szeretnének hozzájutni kötelezővé tett online pénztárgépekhez. A fejlesztők pedig arra törekednek, hogy minél több innovatív megoldással szolgálják ki a kereskedők igényeit.

    A magyar gyártású - jelentős piaci részesedéssel bíró - CashCube pénztárgép család, amely 2014-ben jelent meg a piacon - a világon is egyedülálló innovációval lépett a piacra: a felhőben dolgozó pénztárgépekkel. Míg a hagyományos pénztárgépek nem képesek "felhőben" gondolkodni, az új pénztárgép szoftver viszont képes kezelni a felhőben futó raktárkészlet kezelő programot, valósidejű adatforgalommal.
A felhő szolgáltatással az a pénztárgép szoftver előremutató és új területeket nyit meg a kkv-szektor felé: az újítással a tulajdonos minden üzlet, minden kezelőjét ellenőrizni tudja, az üzletmenetet akár nyaralás közben is követheti, vagy menedzselheti üzleteit, szolgáltatásait, okos telefonjáról, tábla számítógépéről.

Az újdonság abban rejlik, hogy ezeket a funkciókat eddig csupán a számítógép alapú pénztárgépek tudták, amelyeknek az ára félmillió forintnál kezdődött. Az új szoftver viszont már ez egyszerűbb - 100.000,- Ft-os - pénztárgépekre is telepíthető.
Ezzel együtt - szintén az innováció részeként és a világon elsőként - ugyanebben a hagyományos pénztárgépben elérhető a feltöltő kártyás telefonok feltöltési funkciója is. Így minden CashCube pénztárgépet használó vállalkozás lehetőséget kap arra, hogy komolyabb beruházás nélkül, bővíthesse szolgáltatásainak körét.

A szoftvert a LA Pénztárgép Kft.-vel közösen a Tekinvest Kft. fejlesztette ki.

www.apenztargep.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.