OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. május 6., szerda 08:00

Megkezdődött a visszaszámlálás: hamarosan megnyílik a világ legnagyobb integrált egészségügyi ágazati kiállítása, a "tHIS"
    Sanghaj, 2015. május 6., szerda (Business Wire/OTS) - Az Egészségügyi Ágazati Csúcstalálkozó célja a kínai egészségügyi piac fellendítése - Már csak néhány nap van hátra az idei évben a világon a legnagyobb egészségügyi ágazati esemény, a Kínában, Sanghajban megrendezésre kerülő Egészségügyi Ágazati Csúcstalálkozó (The Health Industry Summit [tHIS]) nagyszabású megnyitójáig. 140 országból és Kína minden tájáról több mint 200000 szakembert várnak 2015. május 15-18-a közt a tHIS helyszínéül szolgáló vadonatúj sanghaji Nemzeti Kiállítási és Konferenciaközpontba (National Exhibition & Convention Center [NECC]).

    A nagyszabású rendezvény, melynek központi témája "a gyógyszergyártó és az egészségügyi ágazat konvergenciája", a várakozások szerint új fejezetet nyit a kínai egészségügyi ágazat történetében.

A több mint 280000 m2-es kiállítási területű tHIS az első ún. "B2B" (business to business [vállalatközi kereskedelem]) rendezvény, amely a sanghaji NECC összes csarnokát elfoglalja. A Csúcstalálkozó legfontosabb eseményei közt szerepel az első számú befektetési konferencia - a Healthcare China 2015 (Egészségügy Kínában, 2015), amely egy magas szintű, 2-napos program keretében a Kínán belüli és kívüli egészségügyi befektetések témáját járja körül. A vitaindító előadást tartó Li Jian'ge, a Tsinghua Egyetem PBC School of Finance (PBCSF) igazgatója, valamint He Wei, a Kínai Demokratikus Paraszt-Munkás Párt Központi Bizottságának elnökhelyettese is szerepel azon a hosszú listán, amely a kiállításon részt vevő vezérigazgatókat és kormánytisztviselőket sorolja fel, akik minden bizonnyal fontos szerepet fognak játszani az egészségügyi szektorba áramló befektetések és a szektorális együttműködési megállapodások következő hullámának elindításában. A számos érdekes téma közt megtalálható a kínai egészségügyi ágazati platform stratégiai terve, a gyógyászati ágazat reformja, az innováció az Internet+ korszakában, és még jó néhány izgalmas kérdéskör.

A már teltházas Orvostechnikai eszközök, Gyógyszerfejlesztés, Gyógyszerösszetevők és gyártási technológia szekciókat felvonultató ágazatvezető tagrendezvények, mint a CMEF, a PHARMCHINA és az API CHINA mellett több először megrendezésre kerülő bemutató is látható lesz, és olyan új szekciók is bemutatkoznak, mint például PHARMCHINA kiállítás részét képező Natural Health and Nutrition China (Kínai Természetgyógyászati és Táplálkozástudományi Kiállítás) és a Logisztikai pavilon.

A csúcstalálkozón több mint 140 országból és területről, 10.000-nél is több nemzetközi vásárló és küldött vesz részt, a pavilonokat benépesítő kiállítók pedig több mint 20 területről és országból, köztük az Amerikai Egyesült Államokból, Németországból, az Egyesült Királyságból, Franciaországból, Indiából, Izraelből, Olaszországból, Japánból, Koreából, Malajziából, Hollandiából, Lengyelországból, Szingapúrból, Svájcból, Taiwanról, Ausztriából, Ausztráliából, Belgiumból, Kanadából és Hongkongból érkeznek. Az ágazati szakértők várakozásai szerint azonban ez csak a kezdet a kiállítás és Kína számára: az egészségügyi ágazat fejlesztését célzó egyértelmű kormányzati támogatásnak és a befektetések terén tapasztalható, a fellendülés motorjául szolgáló rendkívül nagymértékű átrendeződésnek köszönhetően a Csúcstalálkozó tovább fog bővülni, és az eddiginél is jelentősebb szerepet fog játszani az egészségügyi ágazatot érintő nemzetközi kereskedelem, valamint a technológiák és az ismeretek cseréje terén.

Kapcsolat:
Reed Sinopharm Exhibitions
Sophie Zhang, +86-10-84556580
jing.zhang@reedsinopharm.com

Forrás: Reed Sinopharm Exhibitions

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.