OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. április 21., kedd 09:35

A Coty Inc. munkavállalói ösztönző csomagot biztosít az újonnan kinevezett vezetők számára (1. rész)
    New York, 2015. április 21., kedd (Business Wire/OTS) - A Coty (NYSE: COTY) (a továbbiakban a "Vállalat") a 303A.08 sz. NYSE szabálynak megfelelően ma bejelentette, hogy munkavállalói ösztönző csomagot biztosít a Vállalat leendő vezérigazgatójának, Elio Leoni Scetinek, valamint a kategóriafejlesztésért felelős leendő ügyvezető elnökhelyettesnek, Camillo Pane-nek, akiknek kinevezéséről a Vállalat nemrégiben adott hírt. Az új vezetők kinevezése várhatóan júliusban lép hatályba.

    A Vállalat üzleti filozófiájának megfelelően, miszerint arra bátorítja a cég vezetőit, hogy jelentős tulajdonosi érdekeltséget szerezzenek a Vállalatban, a Coty létrehozott egy új, "A"  sorozatú elsőbbségirészvény-osztályt (a továbbiakban ""A" sorozatú elsőbbségi részvény"), azzal a céllal, hogy tovább közelítse a menedzsment és a részvényesek érdekeit.

A Vállalat hosszú távú javadalmazási csomagjainak szabályai értelmében az éves részvényjuttatások rendszerint a juttatás időpontjától számított öt év elteltével válnak a juttatásban részesülő tulajdonává, és a részvényopciók tulajdonosai részvényt vásárolhatnak, illetve készpénzre is válthatják opciójukat. Ennek megfelelően az 5493894 darab "A" sorozatú elsőbbségi részvény, amelyet Leoni Sceti úr, és a 645921 darab részvény, amelyet Pane úr számára biztosítanak, csak öt év elteltével kerül a tulajdonukba bizonyos feltételekkel és kivételekkel (a továbbiakban "Megszolgált "A" sorozatú elsőbbségi részvény"), és részvényre vagy készpénzre való váltásukkor egy darab kibocsátott Megszolgált "A" sorozatú elsőbbségi részvényért csak egy darab "A" osztályú törzsrészvény (a továbbiakban "törzsrészvény") vásárolható. A Megszolgált "A" sorozatú elsőbbségi részvény a részvénytulajdonos tetszése szerint, a Vállalat kizárólagos hatáskörben meghozott döntésének megfelelően átváltható vagy (i) részvényenként (A) egy darab törzsrészvénynek az átváltás időpontjában érvényes valós értéke USA dollárban, mínusz (B) 3 USA dollár plusz egy darab törzsrészvénynek az ösztönző részvényjuttatás időpontjában érvényes valós értékének megfelelő összegre, a szokásos korrekciók végrehajtását követően (a különbség a továbbiakban a "Nettó elsőbbségi érték"), vagy (ii) annyi számú törzsrészvényre, amennyinek az összesített értéke az adott részvénynek az átváltás időpontjában érvényes valós piaci értéke alapján számítva megfelel a Nettó elsőbbségi értéknek. A Megszolgált "A" sorozatú elsőbbségi részvények automatikusan beválthatók készpénzre is, illetve bizonyos körülmények közt a Vállalat visszavásárolja azokat.

A Vállalat Igazgató Tanácsa és a Tanács albizottsága egyöntetűen jóváhagyta a juttatásokat. A juttatásokat illetően a Vállalat nem köteles megszerezni a részvényesek jóváhagyását, és ez a sajtóközlemény a NYSE részvényjegyzési szabályainak értelmében került kiadásra.


Előremutató állítások

A jelen sajtóközleményben szereplő egyes állítások előremutató állításoknak minősülnek. Ezek az előremutató állítások a Coty jelenlegi nézeteit tükrözik a cég irányításáról és javadalmazási csomagjairól. Ezek az előremutató állítások általában olyan szavak vagy kifejezések alapján azonosíthatók, mint például a "lehetőség", "képesség", "tudnánk", "szándékozunk", "fogunk", "lenne", "folytatjuk", valamint ezekhez hasonló szavak és kifejezések. A tényleges eredmények azonban jelentős mértékben eltérhetnek az előre vetített eredményektől különféle kockázatok és bizonytalansági tényezők következtében, ideértve a kulcsfontosságú szerepet játszó alkalmazottak megtartására irányuló képességünket, valamint a stratégiai célkitűzéseink megvalósítása terén felmerülő nehézségeket, ideértve az ilyen stratégiai célkitűzésekkel kapcsolatos feltételezések pontatlanságait is. További információk azokról a kockázatokról és bizonytalansági tényezőkről, amelyek kihatással lehetnek a Coty üzleti tevékenységére és pénzügyi eredményeire a Coty által a 2014. június 30-án végződő pénzügyi évre vonatkozóan a Securities and Exchange Commissionhöz (az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete) a 10-K jelű nyomtatványon benyújtott Éves jelentés "Risk Factors" (Kockázati tényezők) és "Management's Discussion and Analysis of Financial Condition and Results of Operations" (A pénzügyi helyzet és eredmények vezetői ismertetése és elemzése) címe alatt, valamint egyéb, a Coty által a Securities and Exchange Commissionhöz benyújtott, illetve a jövőben rendszeres időközönként benyújtandó jelentésekben találhatók. A Coty nem vállal kötelezettséget az itt közölt vagy egyéb előremutató állítások frissítésére.(folyt.)



2015. április 21., kedd 09:36

A Coty Inc. munkavállalói ösztönző csomagot biztosít az újonnan kinevezett vezetők számára (2. rész)
    New York, 2015. április 21., kedd (Business Wire/OTS) -

    Amit a Coty Inc.-ről tudni kell

A Coty szépségápolási termékeket gyártó és forgalmazó, piacvezető nemzetközi vállalat, amelynek nettó bevétele a 2014. június 30-án végződő pénzügyi évben 4,6 milliárd USA dollár volt. Az 1904-ben Párizsban alapított Coty kizárólag szépségápolási termékekre koncentráló, ún. "pure play" vállalat, amelynek termékportfoliójában a világ több mint 130 országában és területén értékesített, jól ismert illatszerek, dekorkozmetikumok és bőr- és testápolási termékek találhatók. A Coty termékpalettájában olyan nemzetközi márkák szerepelnek, mint például az adidas, a Calvin Klein, a Chloe, a DAVIDOFF, a Marc Jacobs, az OPI, philosophy, a Playboy, a Rimmel és a Sally Hansen.

Kapcsolat:
Coty
Befektetői kapcsolatok
Kevin Monaco, 212-389-6815
vagy
Média
Jessica Baltera, 212-389-7584

Forrás: Coty Inc.



E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.