OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. április 15., szerda 09:27

A Coty Inc. Camillo Pane-t nevezte ki a cég kategóriafejlesztésért felelős ügyvezető elnökhelyettesévé (1. rész)
    New York, 2015. április 15., szerda (Business Wire/OTS) - Az új vezető felsővezetői és marketing pozíciók betöltése során szerzett széles körű ágazati tapasztalataival járul hozzá a cég célkitűzéseinek megvalósításához - Az újonnan kinevezett elnökhelyettes a szépségápolási termékeket gyártó nemzetközi cég ügyvezetői bizottságának is tagja lesz

    A Coty (NYSE:COTY) ma bejelentette, hogy Camillo Pane-t nevezték ki a cég kategóriafejlesztésért felelős ügyvezető elnökhelyettesévé. Pane úr, aki ez év júliusában foglalja majd el pozícióját, az ügyvezetői bizottságnak (Executive Committee) is tagja lesz, és Bart Becht, elnök és megbízott vezérigazgató közvetlen beosztottjaként végzi majd munkáját. Pane úr Renato Semerari helyét veszi át, aki az új elnökhelyettes belépéséig tölti be tisztségét.

Pane úr a Coty különböző termék- és márkakategóriái fejlesztését célzó stratégiák, újítások és támogató programok kidolgozásáért felel majd a cég összes divízióját illetően (Fragrances (Illatszerek), Color Cosmetics (Dekorkozmetikumok), Skin Care and Body Care (Bőr- és testápolási cikkek).

Pane úr előző munkahelyén, a Reckitt Benckisernél rangidős elnökhelyettesi beosztásban nemzetközi kategóriavezetőként a Consumer Health (Egészségmegőrzési cikkek) divíziót támogatta, és a Reckitt Benckiser egyik legjelentősebb és leggyorsabban növekvő termékkategóriájával kapcsolatos irányítási feladatokat látta el. Pályafutását a Kraftnál kezdte. A Reckitt Benckisernél 19 éven át dolgozott helyi marketing- és általános vezetői pozíciókban, és számos termékkategória és márka nemzetközi fejlesztését irányította Olaszországban, az Amerikai Egyesült Államokban, Brazíliában és az Egyesült Királyságban.

"Camillo az egyik legnagyobb tiszteletnek örvendő vezető a fogyasztásicikk-ágazatban, és nagy örömömre szolgál, hogy a Coty csapatában üdvözölhetem" - mondta el Becht úr. "A Coty tovább munkálkodik a legerősebb márkáinak fejlesztését szolgáló befektetésbővítési és árbevétel-növelési stratégiai célkitűzéseinek megvalósításán, és hatékonyságot fokozó programjai révén ismét nyereséges növekedést kíván elérni. Ebben a kategória- és márkafejlesztés kulcsfontosságú szerepet játszik, és Camillo széles körű tapasztalatai ezen a téren hozzásegíthetik a Coty-t versenyképessége fokozásához és stratégiai céljainak eléréséhez."

"Megtiszteltetés számomra, hogy a csatlakozhatok a Cotyhoz, amelyre mindig csodálattal tekintettem szépségipari pályafutásom során" - jelentette ki Pane úr. "Nagyon várom, hogy tapasztalataimmal és képességeimmel támogathassam a Coty-t vezető márkák kifejlesztésére és folyamatos innovációra irányuló következetes programjának megvalósításában."

Pane úr az Universitá Commerciale Luigi Bocconi egyetemen szerzett gazdaságtudományi diplomát, és anyanyelvén, az olaszon kívül folyékonyan beszél angolul és portugálul. (folyt.)



2015. április 15., szerda 09:28

A Coty Inc. Camillo Pane-t nevezte ki a cég kategóriafejlesztésért felelős ügyvezető elnökhelyettesévé (2. rész)
    New York, 2015. április 15., szerda (Business Wire/OTS) -

    Előremutató állítások

A jelen sajtóközleményben szereplő egyes állítások előremutató állításoknak minősülnek. Ezek az előremutató állítások a Coty jelenlegi nézeteit tükrözik a cég irányításáról, stratégiájáról és versenyhelyzetéről. Ezek az előremutató állítások általában olyan szavak vagy kifejezések alapján azonosíthatók, mint például a "lehetőség", "képesség", "tudnánk", "szándékozunk", "fogunk", "lenne", "folytatjuk", valamint ezekhez hasonló szavak és kifejezések. A tényleges eredmények azonban jelentős mértékben eltérhetnek az előre vetített eredményektől különféle kockázatok és bizonytalansági tényezők következtében, ideértve a kulcsfontosságú szerepet játszó alkalmazottak megtartására irányuló képességünket, valamint a stratégiai célkitűzéseink megvalósítása terén felmerülő nehézségeket, ideértve az ilyen stratégiai célkitűzésekkel kapcsolatos feltételezések pontatlanságait is. További információk azokról a kockázatokról és bizonytalansági tényezőkről, amelyek kihatással lehetnek a Coty üzleti tevékenységére és pénzügyi eredményeire, ideértve a cég versenyhelyzetét is, a Coty által a 2014. június 30-án végződő pénzügyi évre vonatkozóan a Securities and Exchange Commissionhöz (az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete) a 10-K jelű nyomtatványon benyújtott Éves jelentés "Risk Factors" (Kockázati tényezők) és "Management's Discussion and Analysis of Financial Condition and Results of Operations" (A pénzügyi helyzet és eredmények vezetői ismertetése és elemzése) címe alatt, valamint egyéb, a Coty által a Securities and Exchange Commissionhöz benyújtott, illetve a jövőben rendszeres időközönként benyújtandó jelentésekben találhatók. A Coty nem vállal kötelezettséget az itt közölt vagy egyéb előremutató állítások frissítésére.


Amit a Coty Inc.-ről tudni kell

A Coty szépségápolási termékeket gyártó és forgalmazó, piacvezető nemzetközi vállalat, amelynek nettó bevétele a 2014. június 30-án végződő pénzügyi évben 4,6 milliárd USA dollár volt. Az 1904-ben Párizsban alapított Coty kizárólag szépségápolási termékekre koncentráló, ún. "pure play" vállalat, amelynek termékportfoliójában a világ több mint 130 országában és területén értékesített, jól ismert illatszerek, dekorkozmetikumok és bőr- és testápolási termékek találhatók. A Coty termékpalettájában olyan nemzetközi márkák szerepelnek, mint például az adidas, a Calvin Klein, a Chloe, a DAVIDOFF, a Marc Jacobs, az OPI, philosophy, a Playboy, a Rimmel és a Sally Hansen.

Fényképek/Multimédia galéria a következő internetes címen áll rendelkezésre: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20150414005391/en/

Kapcsolat:
Coty Inc.
Befektetői kapcsolatok
Kevin Monaco, 212-389-6815
vagy
Médiakapcsolatok
Jessica Baltera, 212-389-7584


Forrás: Coty Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.