OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. március 6., péntek 14:45

Országos médiapályázat
    Budapest, 2015. március 6., péntek (OTS) - Kedves Újságírók, Tévés és Rádiós Szerkesztők! A Magyar Rákellenes Liga a MÚOSZ Egészségügyi és Szociálpolitikai Szakosztályának támogatásával "Férfibajok: célkeresztben a prosztatarák"  A korai felismerés esély a gyógyulásra címmel médiapályázatot hirdet

    A Magyar Rákellenes Liga szeretné a média segítségével elérni, hogy az urak 40 éves kor fölött évente látogassanak el urológiai szakrendelésre is.

Hazánkban évente kb. 4000 friss prosztatarákos esetet diagnosztizálnak, és évente 1400-1600 férj, apa, testvér, jó barát veszíti el az életét prosztatarák miatt. Pedig az időben felfedezett prosztatarák gyógyítható. A korai felismerést szolgálják a szűrővizsgálatok, melyek fontosságát a statisztikák is alátámasztják: míg Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban a frissen diagnosztizált prosztatarákos esetek 80%-a műthető, azaz a betegség még nem terjedt a prosztata határain túl, addig Magyarországon az arány fordított: a betegek 70-80%-a már áttétekkel kerül orvoshoz. Ekkor a sebészi beavatkozás, amely a korai esetek 90%-ában tíz éven túli túlélést biztosít, már nem kerülhet szóba.

Pályázni a magyarországi írott, elektronikus (tv-rádió), hírügynökségi és online sajtóban 2015. február 1. és május 31. között megjelenő tudósítással, publikációval, interjúval, riporttal, max. 30 perc hosszú rádiós/tévés összeállítással, műsorral.

A pályázatnak tartalmaznia kell:
    - a média felület és a műsor nevét
    - a cikk, tudósítás, riport vagy műsor publikálásának időpontját
    - a pályaművet (link, vagy csatolt word/pdf, vagy postán cd/dvd)
    - a pályamű megjelenésének egyértelmű igazolását (link, tördelt változat pdf-ben)
    - az alkotó, vagy alkotóközösség nevét, elérhetőségét (telefonszám, postai és email cím)

Nevezési határidő: a pályázatokat elektronikusan, Word formátumban (linkekkel, csatolmányokkal) várjuk. Az élő linken nem elérhető hang és videó anyagokat postán CD/DVD-n kérjük elküldeni 2015. június 15-ig az alábbi e-mail címre:
info@daylighmedia.hu vagy a következő címre: Daylight PR és Marketing Kft. 1038 Budapest, Tündérliget utca 3/III. D épület.

Amennyiben az átküldött anyag nem igazolja egyértelműen, ellenőrizhetően a megjelenést, (tördelt cikk pdf-e vagy link) a pályázat érvénytelen.

A beérkezett pályázatokat a bizottság legkésőbb 2015. szeptember 15-ig bírálja el.

A pályázat eredményét a www.rakliga.hu honlapon közzétesszük, a nyerteseket külön értesítjük.

Az ünnepélyes díjátadó várható időpontja: 2015. október 15.

A műfajok és a médiumok esélyegyenlőségének jegyében a díjazottak között a zsűri nem állít fel sorrendet: hárman részesülnek 100-100 ezer forint díjazásban.

A díj összege bruttó érték.

A kiírók fenntartják a jogot különdíj adományozására.

A borítékra írják rá: "Férfibajok: célkeresztben a prosztatarák"


Prof. Dr. Simon Tamás, elnök
Magyar Rákellenes Liga

Nógrádi Tóth Erzsébet elnök
MÚOSZ Egészségügyi Szakosztály
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.