OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. március 4., szerda 11:52

Az AG&P több mint 2000 helyi munkavállaló felvételét tervezi - Az AG&P növeli alkalmazottainak számát a cég által elnyert, nemzetközi téren a legjelentősebbek közé tartozó moduláris építési szerződések teljesítése érdekében
    Manila, Fülöp-szigetek, 2015. március 4., szerda (Business Wire/OTS) - Az ipari folyamatok kiszervezésével industrial process outsourcing [IPO]) foglalkozó  The Atlantic Gulf & Pacific Company (AG&P) vállalat közleménye szerint több mint 2000 dolgozót felvételét tervezik, hogy biztosítsák Oroszországban és Ausztráliában folyó kulcsfontosságú cseppfolyósítottföldgáz-kitermelési (LNG) projektjeik végrehajtását. Az igen sikeres 2014-es év után, melynek során a cég elnyerte a Fülöp-szigetek történelmének egyik legjelentősebb exportszerződését, az AG&P munkavállalói létszámának folytatódó bővítése hozzájárul a helyi gazdaság növekedéséhez.

    Az AG&P továbbra is központi szerepet játszik az arra irányuló erőfeszítésekben, hogy a Fülöp-szigetek műszaki és építési központként elnyerhesse az észak-amerikai, ausztráliai és oroszországi piacokon a fő projektek kivitelezési jogát. Célunk, hogy gyártási és összeszerelési szakértelmünk felhasználásával sikeresen előállítsuk és leszállítsuk a valaha is megépített legnagyobb LNG modulokat, felgyorsítva ezzel a projekt építési fázisának végrehajtását, és jelentősen lerövidítve a kereskedelmi forgalmazás megkezdéséhez szükséges időt. A következő három hónapban terveink szerint több száz munkahelyet hozunk létre ezeknek a bonyolult és izgalmas kihívást jelentő moduloknak a legmagasabb szintű biztonsági és minőségi követelmények szerinti megépítése céljából a Manilához közeli batangasi gyártelepünkön" - mondta William Ottiger, az AG&P elnöke. "A Fülöp-szigeteki munkavállalóknak ez a projekt kiváló lehetőségeket biztosít korszerű szakmai készségek, szakmai képzés és gyakorlati tapasztalatok megszerzésére, és ugyanakkor jelentős értéket teremt a helyi gazdaság számára is" - fejtette ki Ottiger.

Az AG&P rendelkezik a Dél-Kelet-Ázsiában legnagyobbnak számító gyárteleppel, amelynek területe meghaladja az 1,5 millió négyzetmétert, és éves termelési kapacitása 75000 tonna. A vállalat alkalmazottainak száma az elmúlt öt évben rendkívül gyorsan nőtt: az eredetileg 300 szakmunkásból álló gárda ma már 6000 főt számlál. Az AG&P moduláris építési és projekttámogatási szolgáltatásokat kínál a tengeri és szárazföldi olaj- és gázkitermelő, bányászati, energiaipari és ipariinfrastruktúra-fejlesztő szektor vállalatainak.

"Az AG&P rendkívül erőteljesen bővíti tevékenységét, ezért sürgősen szükségünk van több száz minősített (2G/3G/4G SMAW, 6G SMAW, FCAW) szerkezethegesztőre, minőségügyi felügyelőre, szerkezetépítő és vízépítő mérnökökre, csőszerelőkre, elektrotechnikusokra (kábelszerelőkre), eszközbeszerzőkre, folyamatellenőrökre, műszaki rajzolókra, termeléstámogató mérnökökre, szervizmérnökökre és projekt mérnökökre, megbízható projektmenedzserekre és biztonsági személyzetre. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a lehető leghamarabbi felvétel érdekében késedelem nélkül feldolgozzuk az álláshirdetéseinkre a helyi és tengerentúli jelentkezőktől beérkező pályázatokat" - mondta Cecile Batalia, humán erőforrásokért felelős elnökhelyettes.

"Ez a vállalat történetében mérföldkőnek számító növekedés két, egymástól független, szinte egy időben bekövetkező eseménynek tulajdonítható. Egyrészt elnyertük a Fülöp-szigetek történetének eddigi egyik legnagyobb export szerződését, ugyanakkor pedig a nemzetközi olajárak csökkenésének következtében szerte a világon számos projekt megvalósítását leállították, melynek következtében a külföldön dolgozó szakmunkások, műszaki szakemberek és mérnökök érdeklődni kezdtek a Fülöp-szigeteki álláslehetőségek iránt. Az AG&P lehetőséget kínál az idáig külföldön dolgozó Fülöp-szigeteki munkavállalóknak arra, hogy visszatérve a saját országukban vállaljanak munkát és építsenek karriert - mindezt versenyképes fizetési és juttatási feltételek mellett -, és kihasználják a kínálkozó alkalmat, hogy hazatérve az AG&P-nél, a világ egyik legnagyobb LNG vállalkozásánál helyezkedjenek el. Így nem kényszerülnek távol lenni szeretteiktől, és hozzájárulnak az ország fejlődéséhez, biztos jövőt építve gyermekeik számára."

# # #

További információk az AG&P-ről a cég honlapján találhatók: www.agp.ph.

Kapcsolat:
AG&P
Anupam Ahuja, +91-9930-994-864
anupam.ahuja@agp.ph
vagy
Burson-Marsteller for AG&P
Lauren Fellows, +61-02-9928-1531
Lauren.Fellowes@bm.com

Forrás: AG&P

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.