OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2015. március 2., hétfő 09:45

Megalakult hazánk első gyermek Katamarán Iskolája
    Budapest, 2015. március 2., hétfő (OTS) - A 24. Budapest Boat Show keretei között mutatkozott be hazánk első utánpótlás korosztály részére alapított Katamarán Vitorlás Iskolája.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20150302_001.jpg

A 2014-ben alapított Yacht Club Team Black Jack zászlós hajója, a New Zealandban épített SL-33 carbon katamarán a tavalyi évad legeredményesebb vitorlás hajója volt a Balatonon. A Yacht Club, több 10 millió forintos befektetéssel 2015  júniusától Katamarán Suli néven saját oktató és táborozó lehetőséget biztosít 8 és 14 év közötti fiataloknak holland gyártmányú Topaz-12 katamaránokkal. Balatonfüreden a megújult Hajógyári Kikötőben ismertetik meg a jövő generációját a katamarán vitorlázáshoz elengedhetetlen tapasztalatokkal.

Az America's Cup, a Kékszalag, illetve a nagyobb tókerülő versenyeken is tért hódítanak a többtestű vitorlások, így nem maradhatott el a katamarán vitorlázó palánták képzése sem.
A módszer, mely szerint egy élcsapat maga alapítson utánpótlás bázist, ahol maguk a versenyzők oktatnak és versenyeztetnek - teszik mindezt különböző méretű katamaránokon - Európában is egyedülálló kezdeményezés. A közel 30 éves vitorlázó tapasztalattal és komoly sportszervezői erényekkel is bíró Nagy R. Attila szakmai vezetésével már idén júniustól megkezdődhet a jövő reménységeinek képzése.

Legyen az olimpia vágyakkal bíró fiatal, vagy csak egy igazi sportos táborra epekedő kisdiák, a Katamarán Suliban, nemzetközi társaságban válthatja valóra álmait.

Yacht Club Team Black Jack

www.katamaransuli.hu

30 555 9169
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.