OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2015. február 25., szerda 11:30

9. Grafikai kamaraaukció
    Budapest, 2015. február 25., szerda (OTS) - A BÁV ZRt. március 10-én rendezi meg 9. Grafikai kamaraaukcióját a 20. század kiemelkedő alkotóinak munkáiból, amin több mint 170 sokszorosított és egyedi grafika kerül árverésre, többek között olyan neves művészek alkotásai, mint Lotz Károly, Aba-Novák Vilmos, Barcsay Jenő, Czóbel Béla, Kmetty János, Patkó Károly, Scheiber Hugó, Deim Pál, Gyarmathy Tihamér vagy Gross Arnold.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20150225_002.JPG

Az érdeklődők a hazai alkotók munkái mellett, külföldi művészek tematikailag sokszínű grafikáiból is válogathatnak. Az aukciós kiállítás február 27-től március 7-ig tekinthető meg a BÁV Apszistermében.

Aukciós kiállítás: 2015. február 27. - március 7. hétfő-péntek: 10-19 óráig, szombat: 10-14 óráig, vasárnap zárva.
Tárlatvezetés: március 6. 16.00 - Tóth Nóra, művészettörténész
A belépés ingyenes!

Árverés: 2015. március 10., kedd 17.00

Az aukció és kiállítás helyszíne: BÁV Aukciósház Apszisterme, 1052 Budapest, Bécsi utca 3.
A belépés ingyenes!

További információk: http://www.bav.hu/aukcio
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.