OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. február 6., péntek 09:23

A Nedaa és a Hytera világszínvonalú TETRA rádiókat biztosít a 2015-ös Dubai Tour kerékpárversenyre
    Sencsen, Kína, 2015. február 6., péntek (Business Wire/OTS) - Dubai egyetlen és legnagyobb TETRA (Terrestrial Trunked Radio - földi trönkölt rádiótelefon rendszer) szolgáltatója, a Professional Communication Corporation - Nedaa az összefogott a világ egyik vezető professzionális mobil rádiókommunikációs megoldásokat szolgáltató cégével, a Hytera-val, amely megbízható és zökkenőmentes kommunikációs támogatást biztosít a nagyszabású kerékpárverseny, a február 4-én kezdődött, és várhatóan február 7-ig tartó 2015-ös Dubai Tour lebonyolításához.

    Az első Dubai Tourt 2014-ben rendezték meg, de a verseny egy év alatt is jelentős változáson esett át: 2015-ben már 16 World Tour csapatot fogad. A szervezőbizottság már az első alkalommal is a Nedaa-t választotta a viadal hivatalos kommunikációs szolgáltatójául a cég technikai tervezés és szolgáltatásnyújtás terén tanúsított kiváló teljesítménye alapján.

A második Dubai körverseny céljára a Nedaa integrálta az összesen mintegy 700 km hosszúságú 4 szakasz mindegyikére teljes lefedettséget biztosító hálózatába a Z1p-t, amely a Hytera legújabb, kétirányú kommunikációt biztosító kézi TETRA rádiója. A Hytera Z1p-et a nyílt ETSI TETRA szabványnak megfelelően fejlesztették ki. A szabványos katonai célú eszközökhöz hasonló strapabírású készülék rendelkezik a közbiztonsági célú felhasználásra szánt eszközöknél megszokott összes biztonsági funkcióval, és a mindössze 23 mm-es, ultravékony, teljes billentyűzet rendkívül könnyű kezelést biztosít. A Nedaa által lefolytatott terepfelmérés eredményei azt mutatják, hogy a Needa rendszere és a Hytera Z1p készüléke közt igen jó a szinergia a felhőkarcolókkal tűzdelt belvárosban csakúgy, mint a nyílt terepen és a dombos vidékeken.

A körverseny során a rádiókat a szervezők és a Dubai Sports Council (Dubai Sporttanács) képviselői igen gyakran használták a különböző munkacsoportok közti zökkenőmentes együttműködés biztosítása érdekében. A Nedaa hálózata ugyanakkor biztosította szervezetek közti, a rendőrség és egyéb intézmények felé irányuló kommunikációt is. "A Nedaa rendkívül büszke arra, hogy a céget választották egy ilyen neves esemény hivatalos kommunikációs szolgáltatójául. A Hytera Z1p TETRA rádiók kialakítása igen alkalmassá teszi őket a Dubai Tourhoz hasonló események sikeréhez elengedhetetlenül szükséges biztonságos és megbízható kommunikáció biztosítására, mind a rendelkezésre álló funkciók, mind a könnyű használhatóság szempontjából. A termék olyan jellemzőkkel bír, amelyek alkalmasak ügyfeleink szerteágazó igényeinek kielégítésére. Vállalatunk arra törekszik, hogy szolgáltatásaink színvonala megfeleljen a legmagasabb szintű nemzetközi normáknak és a közbiztonság és biztonságos távközlés terén alkalmazott legjobb gyakorlat követelményeinek, annak érdekében, hogy Dubai e téren a világ vezető országai közé kerülhessen" - fejtette ki Mansoor Bu Osaiba úr, a Nedaa ügyvezető igazgatóhelyettese.

Amit a Nedaa-ról tudni kell
A Nedaa a dubai kormány tulajdonában lévő és irányítása alatt álló vállalat (Government-Owned and Controlled Corporation [GOCC]). A 2008 júniusában alapított cég alaposan felkavarta a térség "kommunikációs állóvizét" azzal, hogy a Közel-Keleten elsőként hozott létre földi trönkölt rádió hálózatot (TETRA). A Nedaa a dubai kormány krízishelyzetek és katasztrófák kezelésére szolgáló, átfogó terveket és forgatókönyveket magában foglaló stratégiai tervének megvalósítását célzó szolgáltatásokat nyújt. A társaság ügyfelei közé tartozik többek közt az RTA (Út- és Közlekedésügyi Hatóság), a Dubai Rendőrség, a Dubai Városi Kormányzat, a MAF (Majid Al Futtaim) Csoport, a Dubai Befektetési Park, a The Address Hotel, a G4S, a Dubai Egészségügyi Hatóság és a Dubai Aluminum.
http://www.nedaa.ae

Amit a Hytera-ról tudni kell
A PMR (professzionális mobil rádió) kommunikációs ágazat egyik egyik vezető nemzetközi cége, a Hytera elsősorban nyílt szabványokon alapuló technológiákat alkalmaz, ideértve a TETRA-t, a DMR-t és a PDT-t, és célja az, hogy zökkenőmentes technológiai migrációt biztosítson az LTE technológián alapuló szélessávú szolgáltatást igénylő ügyfelei számára. Az 1993-ban a kínai Sencsen városában alapított Hytera részvényeit 2011-ben vezették be a Sencseni Értéktőzsdén forgalmazott részvények közé.
http://www.hytera.com

Fényképek/Multimédia galéria a következő internetes címen áll rendelkezésre: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20150204006796/en/

Kapcsolat:
Hytera Communication Corp., Ltd.
Johnny Jian, +86 755 26972999
johnny.jian@hytera.com
Chloe Hong, +86 755 26972999
chloe.hong@hytera.com

Forrás: Hytera Communications Corp., Ltd.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.