OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2015. január 26., hétfő 09:14

Megérkeztek a Cintiq 27QHD táblamonitorok!
    Budapest, 2015. január 26., hétfő (OTS) - A tollal, illetve érintéssel vezérelt digitalizáló táblák és nyomásérzékeny beviteli eszközök világpiacán élen járó WACOM Europe magyarországi disztribútoraként büszkén jelentjük be, hogy megérkeztek a legújabb, elődeit méretben és tudásban is felülmúló Wacom Cintiq 27QHD táblamonitorok.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20150126_001.jpg

A szintén új terméknek számító Cintiq Companion 2. szériájával ellentétben itt nem a kompakt méret és mobilitás volt a szempont, hanem a minden felhasználói igényt kielégítő, precizitásban, felbontásban és tudásban is elődeit felülmúló eszköz megalkotása, amely minden szerénység nélkül állíthatóan sikerült is a gyártónak.

Az eszköz tartalmazza a közel 30 évre visszanyúló szakmai tapasztalatot a kreatív eszközök terén, ötvözve a mai design elemekkel és innovatív eszközökkel.

"Nagy örömünkre szolgál a legújabb Cintiq táblamonitor bejelentése, mivel meg vagyunk győződve arról, hogy mind technikailag, mind kivitelezésében ez az egyik legkiválóbb tábla a Wacom kínálatában."- nyilatkozott Kafka György, a Trans-Europe Kft. ügyvezető igazgatója.

Az eszköz most is két típusban érhető el: tollal kezelhető, illetve touch funkcióval rendelkező, ujjakkal, gesztusokkal is irányítható kivitelben. A táblákról bővebben a következő linkre kattintva olvashat.

http://szoftver.hu/egyeb/vegre-megerkeztek-a-wacom-cintiq-27qhd-tablamonitorok

A Wacom táblákkal, valamint azok Adobe szoftverekkel való hatékony együttműködéséről szóló online előadásunkról az alábbi linken olvashat (cikkünk folyamatosan frissül)!

http://szoftver.hu/fobb-hirek/meghivo-digital-day
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.