OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. január 22., csütörtök 14:44

"Világítás korszerűsítése a Fővárosi Vízművek központi telephelyén" című, KEOP-5.5.0/A/12 azonosítószámú projektről
    Budapest, 2015. január 22., csütörtök (OTS) - Sikeresen lezárult az európai uniós támogatással megvalósult projekt.

    A Fővárosi Vízművek kiemelt figyelmet fordít a magas színvonalra és a minőségi működésre, tevékenysége során szem előtt tartja a környezetvédelem ügyét: a rendelkezésére álló erőforrásokat optimálisan használja fel, hosszú távon igyekszik az energiafelhasználás hatékonyságát növelni. Ezt a célt szolgálja a "Világítás korszerűsítése a Fővárosi Vízművek központi telephelyén" című projekt is.

    A közel 145 éves múltra visszatekintő cég jelenlegi, Váci úti épületébe 1979-ben költözött. A székház világítási rendszerének egy része egyidős az épülettel így kijelenthető, hogy az akkori technológia nem csak fizikailag öregedett el. A jelenlegi európai uniós elvárásoknak megfelelően elengedhetetlenné vált a világítás korszerűsítése. A közösségi követelményeken túlmutatva a fejlesztés azt a célt is szolgálja, hogy a Társaság működése gazdaságosabbá váljon: a modern technológia alkalmazása jelentősen hozzájárul az energiahatékonysági törekvések megvalósulásához úgy, hogy ezzel javulnak egyes munkavégzési feltételek is.

    A projekt célkitűzése, hogy a világítási rendszer által fogyasztott villamos energia, illetve a fosszilis energiahordozók felhasználásának volumene a lehető legnagyobb mértékben csökkenjen. A fejlesztés további célja a környezetvédelem, ezen belül az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése.


A projekt nettó elszámolható költsége: 80 764 000 Ft
Támogatás nettó összege: 48 458 400 Ft
A támogatás mértéke: 60%
A projekt megvalósításának befejezése: 2015.01.31.

Fővárosi Vízművek Zrt.
     www.vizmuvek.hu

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.