OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. december 18., csütörtök 09:25

2015. január elsejével az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskolába olvad az Általános Vállalkozási Főiskola
    Budapest, 2014. december 18., csütörtök (OTS) - Az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola (IBS), valamint az Általános Vállalkozási Főiskola (ÁVF) szenátusainak döntése, illetve az Országgyűlés által elfogadott vonatkozó törvénymódosítás értelmében, 2015. január elsejével az ÁVF beolvad az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskolába. Az IBS a magyar nyelven oktatott képzési kínálatának bővítése, valamint az üzleti képzések területén nagy hagyományokkal rendelkező intézmények közötti szinergiák kihasználása érdekében döntött a beolvasztás mellett.

    Az ÁVF jogutódja 2015. január elsejétől az IBS lesz és eddigi, a The University of Buckingham-mel közösen szervezett angol nyelvű alap- és mesterképzési programjai mellett az ÁVF legsikeresebb magyar nyelvű képzéseit is integrálja kínálatába. Ennek eredményeként az IBS a 2015-2016-os tanévben a meglévő angol nyelvű kínálata mellett alapképzésben a gazdálkodási és menedzsment, nemzetközi tanulmányok, valamint nemzetközi gazdálkodás szakokat, illetve mesterképzésben a nemzetközi tanulmányok és vállalkozásfejlesztés szakokat hirdeti meg.

"Az IBS jelenleg egy angolul és magyarul is végezhető közös első évet követően angol nyelven kínálja alapképzési programjait, míg a mesterképzések esetében az oktatás csak angolul zajlik, így fontosnak tartottuk, hogy kiemelkedő nemzetközi programjaink mellett releváns magyar nyelvű képzésekkel gazdagítsuk kínálatunkat" - mondja Dr. Láng László, az IBS rektora. "Az Általános Vállalkozási Főiskoláról átkerülő szakokon az IBS-en megszokott, ugyanakkor a hazai felsőoktatásban egyedülálló módszertani elemeket tervezzük bevezetni, így a kizárólag kis létszámú szemináriumi csoportokban való interaktív oktatást, valamint az anonim számonkérések rendszerét, előtérbe helyezve a stabil elméleti alapok mellett a munka világában azonnal hasznosítható készségek fejlesztését. Az immár IBS-es magyar nyelvű képzésekre jelentkező hallgatóink Budapest leginnovatívabb üzleti parkjában, a Graphisoft Parkban kezdhetik meg tanulmányaikat, ahol több mint 60 magyar és nemzetközi sikervállalat szomszédságában, az IBS mintegy 65 országból érkezett hallgatói közösségének tagjaiként tölthetik egyetemi éveiket."

A szakokról, a magyar és angol nyelvű képzések árairól, a felvételi feltételekről az IBS honlapján (www.ibs-b.hu) érhető el részletes tájékoztatás.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.