OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. december 4., csütörtök 09:01

A Victoria s Secret és a Swarovski ragyogó londoni bemutatkozása (1. rész)
    London, 2014. december 4., csütörtök (Business Wire/OTS) - A Swarovski, a világelső metszettkristály- és divatékszergyártó cég örömmel vette tudomásul az ünnepelt Victoria's Secret --Londonban első alkalommal megrendezett - idei Divatbemutatójának látványos sikerét. A kizárólag személyre szóló meghívó birtokában megtekinthető színpompás esemény, amelyre 2014. december 2-án az Earl's Court Kiállítóközpontban (Earl's Court Exhibition Centre) került sor, a Victoria's Secret és a Swarovski közti kreatív kapcsolatnak már a tizenkettedik évét fémjelzi.

    A Swarovski brilliáns kristályújdonságaiból már majd 120 éve merítenek ihletet a világ legtehetségesebb divat- és ékszertervezői, valamint a kiegészítők és világítótestek tervezésével és a lakberendezéssel foglalkozó szakemberek. A cég folyamatosan feszegeti a kreativitás határait, hogy a kristályok csillogó varázslatát a tervezők és fogyasztók számára egyaránt hozzáférhetővé tegye. 2002 óta a Swarovski kizárólagos beszállítóként biztosítja a ruhák díszítésére szolgáló káprázatos kristályokat és divatékszereket a divatvilág legfontosabb eseményeihez, ideértve a Victoria's Secret Divatbemutatót, azt az ünnepi, extravagáns showt, ahol a fehérnemű és a divattervezés találkozásának eredményeként a világ leggyönyörűbb modelljei - a Victoria's Secret angyalai - csodálatos kreációkban vonulnak végig a kifutón.

Fekete-fehér bál

A 2014-es Victoria's Secret Divatbemutató és az azt követő pazar parti alaptémáját az 1966-ban Truman Capote által rendezett legendás álarcosbál, a Fekete-fehér bál adta. A kollekció varázsos csillogását most is a Swarovski biztosította, amely a kifutón bemutatott szettekhez ékszergyűjteménye legdíszesebb darabjait kölcsönözte. Az eredmény nem is maradt el: az idei volt az eddigi legragyogóbb show.

Tündérmese, tündérlányok

Külön említést érdemel a show Fairy Tale (Tündérmese) szekciója, a Victoria's Secret hagyományainak csillogó ünnepe, amelyben láthatók voltak az egyedi, kizárólag a Swarovski számára tervezett, lélegzetelállítóan gyönyörű Angyalszárnyak. A show történetének eddigi legnagyobb, legtöbb (150000-et meghaladó számú) kristállyal ékesített szárnyait, a Tündérmese szettet Serkan Cura, a párizsi divatvilág egyik új csillaga tervezte.
A csodálatosan szép kreációban a Burberry és Gucci reklámkampányokból és a legnevesebb divatlapok, mint például a Vogue borítóiról jól ismert 27 éves brit modell, Lily Donaldson szinte valódi angyallá lényegült át.

Látványos show

A Swarovski kristályai kölcsönözték a csillogást a show történetében eddig legtöbb kristályt felvonultató mostani bemutató különböző témáihoz, például a különlegesen finom hímzésekkel, gyöngyökkel és kristályokkal díszített, pazar Gilded Angel (Díszes angyal) szettekhez, a csillogó, ötvenes évekbeli divatújságok címlapjait és előkelő szalonokat idéző Dream Girl (Álomlány) együttesekhez, a színes, népviseleti elemeket felvonultató, cigánylány stílusú Spicy Adventure, (Fűszeres kaland) kreációkhoz, és a Cara Delevigne-be oltott Rihannára emlékeztető, vagány Urban Pink (Városi rózsaszín) szerelésekhez - amelyek éles kontrasztként emelkedtek ki a káprázatos fekete-fehér öltözékekben pompázó Angyalok báli fináléja előtti utolsó témaként.

Monica Mitro, a Victoria's Secret Brand Communications & Events egységének ügyvezető elnökhelyettese kifejtette: "nagyon örülünk, hogy a Swarovski partnerként támogat minket a 2014-es Victoria's Secret Divatbemutatón. A Swarovski kristályok olyan különlegesen egyedi csillogást és fényt kölcsönöznek a kollekciónknak, amelyet a Swarovskin kívül egyetlen cég sem tudna biztosítani."
A Swarovski ügyvezetője és Igazgatósági tagja, Markus Langes-Swarovski a következőket nyilatkozta: "nagyon büszkék vagyunk arra, hogy cégünk már tizenkét éve partnere a Victoria's Secretnek, és örömmel üdvözöljük a Londonba először érkező Victoria's Secret Divatshow-t. Vállalataink együttműködése során mindig arra törekedtünk, hogy elbűvöljük a közönséget, és a világ legrészletesebben és legfinomabban kidolgozott, legkülönlegesebb fehérneműi és kristályaink rendkívül innovatív és kreatív párosításával fényes ünneppé varázsoljuk a bemutatót. Ugyanakkor a Swarovski egy káprázatos kiskereskedelmi kollekcióval is kedveskedik a Victoria's Secret vevőnek."

A Victoria's Secret kiskereskedelmi kollekciója és limitált kiadású illata

Az exkluzív Victoria's Secret Designer kollekció már kapható a Victoria's Secret üzletekben és online, a VictoriasSecret.com internetes címen. Az áttört csipkével kombinált, a legfinomabb anyagokból készült ultranőies, időtálló stílusú fehérneműket Swarovski kristályok teszik tökéletessé. Az ikonikus párizsi divat inspirálta darabok kidomborítják a márka hagyományosan csábító, finoman erotikus jellegét. Egy-egy fehérnemű ára 78 és 1500 USA dollár között mozog. A 2014-es karácsonyi szezonban jelenik meg a Heavenly Luxe Edition-egy limitált kiadású illat, amelynek egyedi karakterét a fehér pézsma, a szantál, a vanília és a fehér pünkösdi rózsa jegyek adják. A különleges ajándékdobozba csomagolt elegáns üvegcse kristályokkal kirakott szárnyakat formáz; az 50 ml-es kiszerelés kiskereskedelmi ára 250 USA dollár. A többi exkluzív kristálytermék közt megtalálható a Swarovski kristályokkal készült káprázatos Angyalszárny dísz (98 dollár) és a kifutóról ismert Anygyalszárny nyaklánc (78 dollár).(folyt.)



2014. december 4., csütörtök 09:02

A Victoria s Secret és a Swarovski ragyogó londoni bemutatkozása (2. rész)
    London, 2014. december 4., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Csúcstechnológiájú design

A 2014-es show méltó folytatása a történelmi jelentőségű áttörésként a divatbemutatók történetében elsőként 3D nyomtatással készült öltözéket felvonultató tavalyi eseménynek, amelyen a nézők megcsodálhatták a Victoria's Secret angyala, Lindsay Ellingson által viselt Hóangyal elnevezésű összeállítást. A fehérnemű szett és a hozzá tartozó, több ezer kristállyal díszített, áttetsző hópihe-szárnyak egyaránt 3D nyomtatással készültek.

Az idei Victoria's Secret Divatbemutató a CBS csatornán tekinthető meg kedden, 2014. december 9-én, keleti parti idő szerint este 10 órakor.

A 2014-es Victoria's Secret Divatbemutató csillogó összeállításai a következő internetes címen tekinthetők meg: http://assignments.gettyimages.com/mm/nicePath/gyipa_public?nav=pr254693518

A Swarovski termékportfoliójában számos különféle, páratlanul magas minőségű, kidolgozású, a szokásos kristályáruk közül kreatív designjával kiemelkedő termék található. Az 1895-ben Ausztriában alapított Swarovski cég magas minőségű kristályokat, valódi és szintetikus ékköveket és késztermékeket (ékszereket, kiegészítőket, világítótesteket) tervez, állít elő és forgalmaz. Az eredeti vállalat mellett létrejött a Swarovski Crystal Worlds, egyfajta kristálymúzeum és színház, amely kristályból készült művészi alkotások bemutatásával foglalkozik. A Swarovski Entertainment feladata ismert vállalatokkal és kivételesen tehetséges művészekkel való partneri együttműködés nemzetközi játékfilmek készítésében, a Swarovski Alapítvány küldetése pedig a kreativitás és a kultúra támogatása, az emberek jóllétének elősegítése és a természeti erőforrások megőrzése. A Swarovski család ötödik generációja által irányított Swarovski Crystal Business mintegy 170 országban megközelítőleg 2480 üzletet működtető, több mint 24000 alkalmazottat foglalkoztató nemzetközi cég, amelynek árbevétele 2013-ban körülbelül 2,33 milliárd euró volt. A Swarovski Crystal Business mellett a Swarovski Csoportba tartozik a Swarovski Optik (optikai eszközök) és a Tyrolit (csiszolóanyagok) is. 2013-ban az összesen több mint 30000 főt foglalkoztató Csoport árbevétele mintegy 3.02 milliárd eurót tett ki.

Amit a Victoria's Secretről tudni kell

A Victoria's Secret különleges fehérneműk és szépségápolási termékek kiskereskedelmével foglalkozó, modern, divatos kollekcióinak, prémiumkategóriás illatainak és kozmetikai cikkeinek, ünnepelt szupermodelljei hírnevének és világhírű divatbemutatói sikerének köszönhetően tevékenységi területén vezető szerepet betöltő vállalat. A Limited Brands (NYSE: LTD) leányvállalataként működő Victoria's Secret több mint 1000 Victoria's Secret Lingerie and Beauty üzlete, a cég termékkatalógusa és a VictoriasSecret.com internetes oldal révén a vevők bárhol és bármikor meg tudják vásárolni a cég márkás termékeit.
Fényképek/Multimédia galéria a következő internetes címen áll rendelkezésre: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20141202006998/en/

Kapcsolat:
További információk és PR anyagok:
Swarovski
Alexandria Nahlous, Mobile: +1-401-316-9064
Alexandria.Nahlous@Swarovski.com
vagy
Swarovski International PR
Verena Koetzle, +43-5224-5001448
verena.koetzle@swarovski.com
WWW.SWAROVSKI.COM/CRYSTALS

Forrás: Swarovski


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.