OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. november 17., hétfő 09:24

A Hytera zökkenőmentes kommunikációt biztosított a 2014-es WGC-HSBC golftornán
    Shenzhen, Kína, 2014. november 17., hétfő (Business Wire/OTS) - November 9-én nagy sikerrel zárult a Sanghajban megrendezett 2014. évi WGC-HSBC golfbajnokság, amelyre a torna hivatalos rádió-beszállítója, a Hytera, mintegy 200 URH adó-vevőt (rádiótelefont) és számos egyéb kommunikációs eszközt és megoldást biztosított a pontozás és a bírói döntések közvetítésének céljára, valamint a biztonságért és a vendéglátásért felelős személyzet számára.

    A bajnokság 4 napja alatt folyó éles és szoros küzdelem minden eseményét szinte azonnal tükröző, rendkívül gyakran frissülő ranglista a European Tour profi pontozócsapatának volt köszönhető. A csapat késedelem nélkül juttatja el az adatokat számos golfsporttal foglalkozó, online közvetítést biztosító weboldalra, mint például a WGC, a HSBC Golf, a PGA Tour és a European Tour. Az adattovábbítás a közvetítések egyik kulcsfontosságú eleme, amelyhez elengedhetetlen a valós idejű kommunikáció. A pályán nélkülözhetetlenek az adó-vevők - ha nem lennének, nem kaphatnánk meg a legfrissebb, első kézből való információkat az elütőhelyekről" - magyarázta Paul White, a European Tour Pontozói szolgáltatási egységének igazgatója. "A rádiókommunikáció szempontjából ez a hét remek volt - a Hytera készülékei igen jó minőségű vételt biztosítottak az egész pályáról, ami nagy mértékben megkönnyítette a munkánkat. Ha nem tiszta az adás, sokkal nehezebben tudjuk továbbítani a helyes adatokat" - tette még hozzá Paul.

    A csillogó fémkerettel rendelkező Hytera PD688 hordozható digitális mobil rádióterminál a bajnokság teljes játékideje alatt mindenütt fellelhető volt a pályán: a pontozóknál, a bíróknál, a marsalloknál, az IMG személyzetnél és a PGA tisztviselőknél. "A mi esetünkben a kommunikáció kulcsfontosságú az események sikeres lefolytatásához. Nagy örömünkre szolgál, hogy a kommunikációs eszközöket biztosító partnerünk a Hytera, amely rendkívül jó minőségű termékeket biztosít számukra" - mondta el Dai Hai Yan, az IMG Golf bajnokságokért felelős igazgatója.

Amit a Hytera-ról tudni kell

    Az 1993-ban a kínai Sencsen városában alapított Hytera szerteágazó ügyfélkörrel rendelkezik a világ több mint 80 országában és régiójában, és mára a PMR (professzionális mobil rádió) kommunikációs ágazat egyik kulcsfontosságú szereplőjévé vált. A Hytera nagy fontosságot tulajdonít az innovációnak, és évente bevételének több mint 15%-át kutatási és fejlesztési célokra fordítja. A Hytera aktívan részt vesz a globális PMR szabványok kidolgozásában, és egyike annak a néhány rádiókommunikációs szolgáltató cégnek, amelyek a három legelterjedtebb digitális standard, nevezetesen a TETRA (Terrestrial Trunked Radio - földi trönkölt rádió), a DMR (Digital Mobile Radio - digitális mobil rádió) és a PDT (Professional Digital Trunking - professzionális digitális trönkölés) mindegyike terén otthon vannak.

Fényképek/Multimédia galéria a következő internetes címen áll rendelkezésre: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20141113006840/en/

Kapcsolat:
Hytera Communication Corp., Ltd.
Médiakapcsolatok:
Johnny Jian, +86 755 26972999
johnny.jian@hytera.com
Chloe Hong, +86 755 26972999
chloe.hong@hytera.com

Forrás: Hytera
    

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.