OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. november 9., vasárnap 08:00

A Lyoness világszerte életbe lépteti tevékenységeinek több márkanév alatti végzésére vonatkozó stratégiáját
    Graz, Ausztria, 2014. november 9., vasárnap (APA/OTS) - Korábbi közleményének megfelelően a Lyoness az összes piacán életbe lépteti új stratégiáját, melynek értelmében tevékenységeit mostantól több márkanév alatt folytatja majd. November 8-tól a vállalatcsoport két márkanevet használ: a "Lyoness"-t és a hálózati marketing tevékenységek új márkanevét, a "Lyconet"-et.

    November 8-tól a számos nemzetközi piacon aktív tevékenységet folytató Lyoness vállalatcsoport hivatalosan is két márkanév alatt működik tovább. Mostantól a "Lyoness" márkanév a cég háromféle üzleti tevékenysége közül kettőt takar: az ágazatokon és országhatárokon átívelő vásárlói közösség működtetését, amelynek célcsoportját azok a fogyasztók alkotják, akik Lyoness termékpartnereknél való vásárlásaikkor pénzt takarítanak meg, valamint a termékpartnerek számára kínált hűségprogramot, amelynek keretében a termékpartnerek a Lyoness segítségével kedvezményeket biztosítanak törzsvásárlóiknak. Az új márkanév, a "Lyconet" a vállalat hálózati marketing tevékenységeit fémjelzi, és lehetővé teszi a cég számára, hogy adott célcsoportokra szabott, konkrét kommunikációs stratégiákat és szolgáltatásokat alakítson ki.

Különleges műsor: az "Xcite"
November 8-tól az érdeklődők egy különleges műsort láthatnak a vállalat tulajdonában lévő Lyoness.TV elnevezésű webcsatornán: az "Xcite" című másfél órás show során a cég minden új tudnivalót közzétesz a Lyoness-ről és a Lyconetről.

Lezárul az átalakítási folyamat
A tevékenységek több márkanév alatti végzésének bevezetését célzó stratégia életbe léptetésével a vállalat 2013 őszén bejelentett átszervezésének fontos szakasza zárult le.


Amit a Lyoness-ről tudni kell
A Lyoness Csoport háromféle üzleti tevékenységét két márkanév alatt végzi: a Lyoness márkanév alatt működik a vásárlói közösség, amelynek célcsoportját azok a vásárlók adják, akik vásárlásaik során Lyoness tagságuk révén pénzt szeretnének megtakarítani (Cashback [pénzvisszatérítés]), valamint a hűségprogram, amelynek azok a kereskedők alkotják a célcsoportját, akik egy nemzetközi, szektorokon átívelő törzsvásárlói program előnyeit kívánják kiaknázni. A Lyconet márkanév alatt folyik a Lyoness összes hálózati marketing tevékenysége, melynek célcsoportjai a magánvállalkozók és a vállalatok. A Lyoness Csoport ma már 46 országban, minden kontinensen jelen van. Világszerte több mint 4 millió tagja használja ki a tagság kínálta előnyöket a mintegy 40.000 Termékpartnernél bonyolított vásárlásai során. További információkért, kérjük, látogasson el a www.lyoness.com internetes oldalra.

Kapcsolat:
Silvia Kelemen
Lyoness Group AG
telefon: +43 664-85 55 241
e-mail: silvia.kelemen@lyoness.ag
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.