OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. október 28., kedd 08:53

Hogyan készül Paks II?
    Budapest, 2014. október 28., kedd (OTS) - Az Energetikai Szakkollégium fóruma az atomerőművi kapacitás fenntartásáról

    Napjaink egyik legvitatottabb kérdése a Paksi Atomerőmű bővítése, amely mellett az Energetikai Szakkollégium sem mehet el szó nélkül. Számos szakmai és kevésbé szakmai szervezet rendezett már e témában rendezvényt, amelyek nagy része főként a beruházás létjogosultságát tárgyalta, sokszor szakmailag nem kellően alátámasztott érvekkel. Ezzel szemben a fórum hiteles forrásként kíván szolgálni a paksi kapacitás fenntartásáról, mint a XXI. század egyik legnagyobb magyarországi beruházásáról. Az ezzel kapcsolatos feladatok, munkálatok sokszínűsége és időtávja miatt meg sem próbál minden részletet tisztázni, a rendezvény kimondottan a projektre fókuszál, ezen belül is az ehhez kapcsolódó éppen aktuális kérdésekre, problémákra, újdonságokra, valamint az engedélyeztetési eljárásokra.

Ehhez a témában leginkább érintett előadókat kértük fel hatósági, beruházói, illetve kormányzati oldalról. A rendezvényen való részvételre és előadásra elfogadta felkérésünket Prof. Dr. Aszódi Attila, a Paksi Atomerőmű teljesítményének fenntartásáért felelős kormánybiztos, Nagy Sándor, az MVM Paks II Atomerőmű Fejlesztő Zrt. vezérigazgatója, valamint Fichtinger Gyula, az Országos Atomenergia Hivatal főigazgatója.

A fórum 2014. november 12-én, 17 órai kezdettel a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Q épületének I. nagyelőadójában kerül megrendezésre. Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, regisztrációra előzetesen az Energetikai Szakkollégium honlapján, a www.eszk.org/paks2 -n, továbbá a terem kapacitását figyelembe véve a helyszínen lesz lehetőség.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.