OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. október 15., szerda 08:55

Az American Express Meetings & Events és a DoubleDutch összefogtak, hogy ügyfeleiknek jobb betekintést biztosítsanak a tárgyalások befektetésarányos megtérülésének kérdéseibe (1. rész)
    Las Vegas, 2014. október 15., szerda (Business Wire/OTS) - Az új dashboard integrálja az American Express Meetings & Events adatelemzéseit a DoubleDutch résztvevői tapasztalatokra vonatkozó statisztikáival, a teljes folyamatot átfogó képet adva az adott esemény sikeréről -- A két vállalat ugyanakkor megállapodást kötött a DoubleDutch csúcskategóriájú esemény appjának testreszabásáról, hogy az az American Express Meetings & Events ügyfeleinek közvetlenül értékesíthető legyen

    Az American Express Meetings & Events ma bejelentette, hogy a nemzetközi mobil rendezvényszervezési technológiaszolgáltató céggel, a DoubleDutch-csal összefogva exkluzív, adatalapú dashboardot (irányítópult [interaktív vizuális elemzéseket tartalmazó eszköz]) biztosít a rendezvényszervezéssel foglalkozó szakemberek számára. A dashboard integrálja az American Express Meetings & Events kvantitatív adatait és a DoubleDutch résztvevői tapasztalatokat és értékelést mérő mutatóit. Az irányítópult által a kulcsfontosságú elemzésekről biztosított könnyen áttekinthető 'pillanatfelvétel' birtokában - amely elkészíthető egyetlen eseményről vagy akár egy teljes eseménysorról is - a rendezvények szervezői jobban felmérhetik rendezvényeik teljes befektetésarányos megtérülését, és meghatározhatják azokat a pontokat, amelyeken változtatni kell ahhoz, hogy a jövőben fokozhassák tevékenységük hatékonyságát.

A vállalatok közti megállapodás értelmében a DoubleDutch esemény appját az American Express Meetings & Events közvetlenül értékesíti majd saját ügyfelei számára. A tárgyalások résztvevői közti társadalmi interakciót megkönnyítő, és a résztvevők számára a rendezvényekre vonatkozó tartalmakat vonzó módon kommunikáló alkalmazást már jelenleg is nagyra értékelik az ágazat szereplői. A résztvevőkkel való interaktív kommunikáció nyomán az app által nyert adatok közvetlenül a dashboardba kerülnek, és feldolgozásuk segíti a rendezvényszervezőket a tárgyalások optimális megtervezésében.

"Célunk, hogy felfuttassuk a technológiai innovációt, ideértve az ágazat vezető szereplőivel való integráció révén elérhető fejlődést, annak érdekében, hogy forradalmasíthassuk a tárgyalás- és rendezvényszervezés gyakorlatát mind a tervezők, mind a résztvevők számára" - magyarázta Issa Jouaneh, az American Express Meetings & Events elnökhelyettese és vezérigazgatója. "Különösen fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink programjaihoz olyan adatokat és értelmezéseket biztosítsunk, amelyek alapján hatékony intézkedéseket tehetnek. Magas szintű rendezvényszervezési know-how-nk és a költségtakarékossággal kapcsolatos tapasztalataink a DoubleDutch résztvevők bevonására vonatkozó jelentéseivel párosítva lehetővé teszik számunkra, hogy az eddigieknél mélyrehatóbb és hatékonyabb mérési módszert biztosítsunk ügyfeleinknek, amelynek segítségével sikeresebbé tehetik rendezvényeiket."

Jouaneh úr elmondta, hogy "a DoubleDutch app vállalati megoldásokat tartalmazó portfoliónkba való beépítésének köszönhetően biztosítani tudjuk ügyfeleinknek a teljes eszköztárat, amelyre szükségük lehet a rendezvényszervezés egész folyamatának integrált, hatékony kezeléséhez és rendezvényeik sikerességének biztosításához. Az átfogó tervezésen és végrehajtáson felül ügyfeleinket rendezvényeik céljának elérésében is támogatni tudjuk a mobil megoldások programjaikba való közvetlen beépítésével."

"Nagy várakozással tekintünk a világ vezető rendezvény- és jutalomút-szervező cégével, az American Express Meetings & Events-szel való együttműködés elé. A DoubleDutch alkalmazása rendkívül vonzó módon segíti elő a kommunikációt és a résztevők elköteleződését, és az American Express Meetings & Events ügyfelei erről most saját maguk is meggyőződhetnek" - mondta el Lawrence Coburn, a DoubleDutch alapítója és vezérigazgatója. "A DoubleDutch app használatával a rendezvénytervezők valós idejű visszacsatolás alapján hozhatnak tájékozottabb döntéseket, ami ma az ágazatban kulcsfontosságú előnyöket biztosít. Adatelemzéseink hatékonysága és az American Express Meetings & Events kiterjedt statisztikái révén közös ügyfeleink rendezvényei minden eddiginél sikeresebbek lehetnek."

A DoubleDutch szellemi tulajdonát képező dashboard olyan intuitív eszköz, amely 'könnyen emészthető' adatpontokat jelenít meg a rendezvények eredményei eredeti célkitűzésekhez viszonyított mérésének elősegítése céljából. A jelentett adatok közt szerepel többek közt a rendezvény költsége, megtakarítások, időtartam, résztvevői statisztikák, érdeklődésre vonatkozó adatok, vélemények és kedveltség felméréséből származó adatok, valamint interakciós adatok.

A bármely okostelefonra letölthető DoubleDutch rendezvényszervezési alkalmazás több elem révén erősíti a résztvevői elköteleződést. A résztvevők kapcsolatba léphetnek egymással a rendezvény helyszínén, egyedi igényeik szerint napirendet készíthetnek maguknak az esemény programja alapján, és értesítéseket kaphatnak az őket érdeklő események előtt, alatt és után az adott eseményről. Az app ún. gamifikációs (játékos) elemeket is tartalmaz, ideértve pontozási rendszereket, kitüntetéseket és ranglistákat; felméréseket és élő közvélemény-kutatást; valamint azt a lehetőséget, hogy a felhasználó közösségi oldalát összekapcsolhatja az appal, és folyamatosan tájékoztathatja közösségi hálózatát a rendezvény eseményeiről. Az appal ugyanakkor a tervezők és facilitátorok egy helyszíni, rendkívül egyszerűen kezelhető eszközt kapnak, amellyel könnyen megoldhatnak bármilyen kommunikációs feladatot, kezdve az üzenetek előreprogramozásától egészen a 'last minute' programfrissítések kiküldéséig.(folyt.)



2014. október 15., szerda 08:55

Az American Express Meetings & Events és a DoubleDutch összefogtak, hogy ügyfeleiknek jobb betekintést biztosítsanak a tárgyalások befektetésarányos megtérülésének kérdéseibe (2. rész)
    Las Vegas, 2014. október 15., szerda (Business Wire/OTS) -

    Ezek a megoldások most már rendelkezésére állnak az American Express Meetings & Events összes ügyfelének. További információkért kérjük, írjon a következő címre: MeetingsEvents.Solutions@aexp.com.

Az American Express Meetings & Events ugyanakkor meghívja az IMEX America résztvevőit, hogy látogassanak el 529. sz. standjára, ahol további tájékoztatást kaphatnak az appról és az egyedileg beállítható dashboardról 2014. október 14-e és 16-a közt. Továbbá kérjük, jöjjön el egy találkozóra az American Express Meetings & Events és a DoubleDutch vezetőivel az 529. sz. standra október 14-én, kedden, 13:00 órától 13:30-ig, vagy október 15-én, szerdán, 10:30-tól 11:00-ig, és kapcsolódjon be a "Rendezvényszervezési alkalmazások és a rendezvények hatékonyságának mérése" címmel megrendezésre kerülő beszélgetésbe.


Amit az American Express Meetings and Events-ről tudni kell

Az American Express Global Business Travel divíziója, az American Express Meetings & Events kiterjedt tapasztalatai és mélyreható szakértelme révén kiemelkedő szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek rendezvényeik sikeres végrehajtásához a rendezvényszervezéstől és programmegvalósítástól kezdve a rendezvények költségvetésének optimalizálásáig. A cég nemzetközi alkalmazotti gárdája vállalja tárgyalások és rendezvények szervezését, tervezését, a szerződéskötésekhez szükséges tárgyalások lebonyolítását, költségvetés készítését, a kiadások kezelését, jelentéskészítést, teljesítménymérést és stratégiai tanácsadást, mindezt fejlett technológiai megoldások alkalmazásával. Ennek a folyamatokat a végponttól végpontig lefedő megközelítésnek a célja az átláthatóság biztosítása, a költségtakarékosság elérése és a rendezvények hatékonyságának növelése.

A már több mint 40 éve az ágazat szereplőjeként tevékenykedő, és ma már mintegy 50 országban jelen lévő American Express Meetings & Events pozíciójának köszönhetően helyi, regionális, nemzetközi szinten, akár több kontinensen hatékony rendezvényszervezést és -kezelést biztosít a szolgáltatásait igénybe vevő cégek számára. Az American Express Meetings & Events együttműködik a helyi piacvezető cégekkel, hogy ügyfeleinek minél teljesebb körű kiszolgálást nyújthasson. Az American Express Meetings & Events szolgáltatásairól bővebb információkért kérjük, látogasson el a következő internetes oldalra: https://www.amexglobalbusinesstravel.com/meetings-and-events/

Az "American Express Meetings & Events" az American Express Global Business Travel ("GBT") szolgáltatása. A GBT vegyesvállalat, amely nem az American Express Company vagy annak valamely leányvállalata 100%-os tulajdonát képezi ("American Express"). Az "American Express Global Business Travel", az " American Express" és az American Express logo az American Express védjegye, amelynek használata korlátozott licenc alapján történik.


Amit a DoubleDutch-ról tudni kell

A DoubleDutch díjnyertes mobil rendezvényszervezési technológiaszolgáltató, amely kiemelkedő sikereket ért el 'élő' események adatainak rögzítésében és felhasználásában. Az adatalapú technológiát a rendezvényszervezési ágazatban elsőként használó vállalatként a DoubleDutch sikeres támogatást biztosít vállalatok, szövetségek, kiállításszervezők és rendezvényszervezők számára szerte a világon. Bűvölje el a résztvevőket, és mutassa meg a megrendelőknek, hogy milyen megtérülést hozott a rendezvény a DoubleDutch márkás alkalmazásnak segítségével! http://doubledutch.me

Kapcsolat:
Média:
American Express Meetings & Events:
Diana Postemsky, 347-226-0859
diana.c.postemsky@aexp.com
vagy
Tess Alberts, 347-403-3244
tess.alberts@aexp.com
vagy
Kwittken
Jessica Nelson, 646-747-7141
jnelson@kwittken.com
vagy
DoubleDutch:
Eddiemae Jukes, 650-996-0086
TriplePoint PR for DoubleDutch
eddiemae@triplepointpr.com
vagy
Jennifer Hawkins, 949-290-4723
jen@doubledutch.me

Forrás: American Express Meetings & Events



E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.