2024. április 26. péntek

2014. október 13., hétfő 09:00

Új ügynökséggel a háta mögött és egy izgalmas TV-s projekttel tér vissza Meryem Uzerli
    Hamburg, 2014. október 13., hétfő (APA/OTS) - Egyéves kihagyás után visszatér a képernyőre a "Magnificent Century" (Csodálatos század) című történelmi drámasorozat (amely Magyarországon Szulejmán címmel került vetítésre) híres főszereplője, Meryem Uzerli, akit több mint 50 országban a szultán feleségeként ismernek. Uzerlit új ügynökség, a Dany Lyons vezetésével működő The Agency Lyons Consulting képviseli az egész világra kiterjedő kizárólagos joggal. Lyons több mint 20 évre visszanyúló nemzetközi márkatanácsadói tapasztalatokkal rendelkezik.

A törökországi piacon Lyons partnereként az Icon Talent Management jár el, akik kizárólagos jogot kaptak az összes sajtómegjelenés és egyéb menedzseri feladatok kezelésére ebben a régióban. Az ICON Management jó néhány éve sikeres szereplője a filmiparnak, és számos Törökországban dolgozó színészt képvisel.

Meryem Uzerli alakítását a több mint 50 országban vetített Csodálatos század főszereplőjeként hetente mintegy 350 millió rajongó élvezhette. Mindössze két éven belül Uzerli 14 díjat nyert el kivételes színészi teljesítményéért.

Meryem Uzerli visszatérésének alkalmából a luxusmárka Louis Vuitton és a török ELLE 12-oldalas divatfotó-sorozatot jelentetett meg a magazinban, amelyet Németország történelmi nevezetességű helyein, köztük a berlini Dóm és a Győzelmi Emlékoszlop (Siegessäule) előtt fényképeztek.

A tervek szerint 2014. október 26-án Dubajban nagy sajtókonferenciára kerül sor Meryem Uzerli részvételével, ahol a produkciós céggel, az O3-mal és a TV-gigász MBC csatornával közösen bemutatja új projektjét, amelyről nemrégiben írták alá a szerződést.

További információk:

Fotók: