OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. október 13., hétfő 09:00

Új ügynökséggel a háta mögött és egy izgalmas TV-s projekttel tér vissza Meryem Uzerli
    Hamburg, 2014. október 13., hétfő (APA/OTS) - Egyéves kihagyás után visszatér a képernyőre a "Magnificent Century" (Csodálatos század) című történelmi drámasorozat (amely Magyarországon Szulejmán címmel került vetítésre) híres főszereplője, Meryem Uzerli, akit több mint 50 országban a szultán feleségeként ismernek. Uzerlit új ügynökség, a Dany Lyons vezetésével működő The Agency Lyons Consulting képviseli az egész világra kiterjedő kizárólagos joggal. Lyons több mint 20 évre visszanyúló nemzetközi márkatanácsadói tapasztalatokkal rendelkezik.

    A törökországi piacon Lyons partnereként az Icon Talent Management jár el, akik kizárólagos jogot kaptak az összes sajtómegjelenés és egyéb menedzseri feladatok kezelésére ebben a régióban. Az ICON Management jó néhány éve sikeres szereplője a filmiparnak, és számos Törökországban dolgozó színészt képvisel.

Meryem Uzerli alakítását a több mint 50 országban vetített Csodálatos század főszereplőjeként hetente mintegy 350 millió rajongó élvezhette. Mindössze két éven belül Uzerli 14 díjat nyert el kivételes színészi teljesítményéért.

Meryem Uzerli visszatérésének alkalmából a luxusmárka Louis Vuitton és a török ELLE 12-oldalas divatfotó-sorozatot jelentetett meg a magazinban, amelyet Németország történelmi nevezetességű helyein, köztük a berlini Dóm és a Győzelmi Emlékoszlop (Siegessäule) előtt fényképeztek.

A tervek szerint 2014. október 26-án Dubajban nagy sajtókonferenciára kerül sor Meryem Uzerli részvételével, ahol a produkciós céggel, az O3-mal és a TV-gigász MBC csatornával közösen bemutatja új projektjét, amelyről nemrégiben írták alá a szerződést.

További információk:

http://www.lyons.de/

http://www.icon-talent.com/tr/

Fotók:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20141012/709818-a
http://photos.prnewswire.com/prnh/20141012/709818-b
http://photos.prnewswire.com/prnh/20141012/709818-c

Kapcsolat:
LYONSCONSULTING GmbH
Dany Lyons
Email: dl@lyons.de
+49 174 32 88 88 8

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.