OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. június 25. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. október 2., csütörtök 10:07

Segítő vásárlás - Design randi a Bálnában
    Budapest, 2014. október 2., csütörtök (OTS) - Segítő vásárlás - Design randi címmel kiállítás nyílik a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében, a Bálnában, itt a megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató műhelyekben készült munkák láthatók október 12-ig.

    A Salva Vita Alapítvány által koordinált Segítő vásárlás program célja, hogy felhívjuk a közvélemény figyelmét a fogyatékkal élő emberek közreműködésével készített kiváló termékekre.

2014 júniusában a MagNet Bank civil kapcsolatok programja részéről érkezett egy ötlet és felajánlás: az alapítvány hozza össze a megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató cégeket neves formatervezőkkel, designerekkel.

Így jött létre a Design Randi, a projektben a foglalkoztató szervezetek és szociális érzékenységű designerek találtak egymásra azzal a célkitűzéssel, hogy a kortárs ízlésnek megfelelő, piacképes termékek készüljenek a fogyatékkal élőket foglalkoztató műhelyekben.

Ebből a találkozásból és együttműködésből keletkeztek azok az új termékek, amelyeket a Design Hét Budapest 2014 keretében mutatnak be a Bálnában. A munkában résztvevő designerek felajánlásként végezték munkájukat, így hozzájárultak ahhoz, hogy minél többen megismerjék a fogyatékkal élő emberek értékteremtő munkáját.  A programról további információ a segitovasarlas.hu oldalon található.

Részletek: www.cafebudapestfest.hu - Töltődj fel!
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.