OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. szeptember 22., hétfő 10:35

Programkavalkád a CAFe sátorban
    Budapest, 2014. szeptember 22., hétfő (OTS) - A CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztiválon a Művészetek Palotája mellett felállított igazi cirkuszi sátorban az újcirkusz-produkciók mellett jazz- és könnyűzenei koncertek is helyet kapnak. A 20 órakor kezdődő előadások után, minden hétvégén este 22 órától ingyenes koncertek várják a szórakozni vágyókat.

    Október 3-án a Recirquel Újcirkusz Társulat harmadik egész estés előadásával indul a CAFe Sátor programja. A Párizs Éjjel a szerelem és fény városának 30-as éveibe repíti a nézőket. Grencsó István Kollektívája október 5-én lép fel a CAFe Sátor színpadán. A Wicked Knee nem megszokott kvartett, hiszen a dobot három rézfúvós - egy trombita, egy tuba és egy harsona - egészíti ki.  A négyes felhőtlen lazítást ígér október 6-i koncertjükre.

A Cirque Le Roux The Elephant in the Room című produkciójában a színház, a pantomim, az akrobatika és a revü keveredik. A darab két este - október 7-én és 11-én - is műsorra kerül. Bertolt Brecht és Dickens világa ihlette a brit punk-kabaré trió, a Tiger Lillies muzsikáját. Martyn Jacques és zenésztársai október 8-án a ködös Albion sötét utcáinak szereplőit idézik majd a színpadra.  
Magyarország első számú vegyes felállású jazz-acappella együttese, a Jazzation repertoárjában egyaránt szerepelnek sztenderd feldolgozások, a népzenéből és a 30-as évek magyar sanzon dallamai. Október 12-én új lemezükről, a Twistedről is elhangzik majd jó pár szám.

Lamm Dávid zenekara, a Delalamm a groove-zenét ötvözi a jazzel. Október 13-i koncertjükön saját nóták is teret kapnak majd. Az egy énekesnőből és öt énekesből álló német Slixs énekegyüttes a legkülönbözőbb énektechnikákat ötvözi, erről október 14-én ki-ki saját szemével és fülével győződhet meg. A DakhaBrakha muzsikájában a tradicionális ukrán folkzene mellett nemcsak afrikai, de arab, bolgár, sőt magyar népzenei vonások is felfedezhetők október 16-i estjükön.

A sátor - és a fesztivál - zárónapján, október 19-én a német punkdíva, Nina Hagen koncertje után az Irodalmi Vándorcirkusz tizenkét író-zenész párosa ad majd fergeteges "after partyt", megkoronázva ezzel az egész eseményt.

Részletek: www.cafebudapestfest.hu - Töltődj fel!
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.