OTS Üzleti Sajtószolgálat
Képek
2023. június 4. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. február 1., szerda 09:59
Londonban, a Clapham Grand színházban vendégszerepelt az Átrium társulata január végén: Isteni végjáték című darab, főszereplő Alföldi Róbert

Két alkalommal adták elő David Javerbaum Isteni végjáték című darabját. Az előadás főszereplőjét, Alföldi Róbertet a szerző, David Javerbaum is köszöntötte személyes levélben a vendégjáték alkalmából, hozzátéve: felvillanyozza a tudat, hogy művét Budapesten a magyar közönség ilyen nagy szeretettel fogadja. A londoni előadásokat követően az alkotók közönségtalálkozót tartottak, amelyen az előadással kapcsolatos gondolatok mellett a helyi magyar közösség széttartására hívták fel a figyelmet. (fotó © Pribék Nóra)Teljes méret »

Vissza

RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.