OTS Üzleti Sajtószolgálat
Képek
2023. május 28. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. december 30., péntek 10:36
Sikeresen zárult a "Cloud-native SaaS keretrendszer, infrastruktúra és IaC fejlesztés közepes méretű cégek részére" projekt!

A Plensys Kft. vezette konzorcium 226.155.200 Ft állami támogatással, 333.459.800 Ft összköltséggel sikeresen megvalósította "Cloud-native SaaS keretrendszer, infrastruktúra és IaC fejlesztés közepes méretű cégek részére" elnevezésű projektjét. A fejlesztés a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap "Piacvezérelt Kutatás-Fejlesztési és Innovációs Projektek Támogatása" című 2019-1.1.1-PIACI KFI kódszámú pályázati forrásából nyert támogatást.Teljes méret »

Vissza

RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.