OTS Üzleti Sajtószolgálat
Képek
2023. március 26. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. november 29., kedd 12:10
Jótékonysági est a hazai árvák és nagycsaládosok megsegítésére a Károli Gáspár Református Egyetemen, Balázs János zongoraművész közreműködésével

A Károli Gáspár Református Egyetem a Magyar Református Szeretetszolgálattal és az Új Társadalom Szalonnal közös jótékonysági estet rendez 2022. december 15-én a Károlyi-Csekonics-palotában Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész közreműködésével. A rendezvény célja, hogy a belépőjegyek árából befolyt összegből árvákat és nehéz körülmények között élő nagycsaládokat támogassanak a Magyar Református Szeretetszolgálaton keresztül.Teljes méret »

Vissza

RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.