OTS Üzleti Sajtószolgálat
Képek
2022. december 10. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. április 20., szerda 15:20
A felújított Aranybulla emlékmű megkoszorúzásával megkezdődött az Aranybulla 800. évfordulójához kapcsolódó rendezvénysorozat

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere és Horváth-Lugossy Gábor, a Magyarságkutató Intézet főigazgatója megkoszorúzta az 1972-ben felavatott, az Árpád-ház Program keretében felújított mészkőből készült, a II. András által 1222-ben kiadott nemzeti kiváltságokat rögzítő, a magyar alkotmány alapját jelentő szabadságlevél emlékművét.Teljes méret »

Vissza

RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.