OTS Üzleti Sajtószolgálat
Képek
2022. szeptember 25. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. október 25., hétfő 11:28
1956 "Nem arról van szó, hogy mi magyarok bármi rosszat tettünk volna. MINKET ELÁRULTAK" (Horváth János) tudományos konferencia - program

1956 "Nem arról van szó, hogy mi magyarok bármi rosszat tettünk volna. MINKET ELÁRULTAK" (Horváth János) címmel a Magyar Nemzeti Galéria "C" épületében rendezi soron következő tudományos konferenciáját a Magyarságkutató Intézet. A Magyarságkutató Intézet rendhagyó módon, tudományos konferencia keretében úgy emlékezik meg az 1956-os eseményekről, hogy egyúttal tiszteleg az Országgyűlés legendás korelnöke, Horváth János emléke előtt.Teljes méret »

Vissza

RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.