OTS Üzleti Sajtószolgálat
Képek
2021. január 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. október 16., péntek 14:49
Ünnepi fogadás a Szaúd-arábiai Királyság és Magyarország közötti diplomáciai kapcsolatok létesítésének 25. évfordulója alkalmából - Fotókiállítás

A képen Mohammed bin Abdul-Hádi Al-Matrafi, Szaúd-arábia magyarországi nagykövete, Vargha Tamás a Külgazdasági és Külügyminisztérium Polgári Hírszerzésért Felelős államtitkára - Az ünnepségen sor került egy fotókiállításra, amely bemutatta a Királyság legfontosabb kulturális, fejlesztési és turisztikai helyszíneit és nevezetességeit, valamint egy, a Királyság régióiról szóló ismeretterjesztő film vetítésére, továbbá a "Szaúd-Arábia Magyar Szemmel" című könyv bemutatására, amely tájékoztató információkat tartalmaz a Királyság történelméről, földrajzáról és kultúrájáról, valamint a Vision 2030 elnevezésű programról és projektekről. A könyv kiemeli a humanitárius, kulturális és fejlesztési vívmányokat, továbbá ismerteti olyan magyar emberek pozitív benyomásait, akik a Királyságban jártak vagy ott dolgoztak. Mindemellett, a vendégek részére szaúdi ételeket szolgáltak fel a fogadáson.Teljes méret »

Vissza

RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.