OTS Üzleti Sajtószolgálat
Képek
2021. január 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. október 16., péntek 14:43
Ünnepi fogadás a Szaúd-arábiai Királyság és Magyarország közötti diplomáciai kapcsolatok létesítésének 25. évfordulója alkalmából (csoportkép)

A képen balról jobbra Dr. Kveck Péter nagykövet a Külgazdasági és Külügyminisztérium Közel-Kelet és Észak-Afrika Főosztályának főigazgatója, Abdulrahman Alhumaidi szaúdi kulturális attasé, Mohammed bin Abdul-Hádi Al-Matrafi, Szaúd-arábia magyarországi nagykövete, Vargha Tamás a Külgazdasági és Külügyminisztérium Polgári Hírszerzésért Felelős államtitkára, Medveczky Iván, a Külgazdasági és Külügyminisztérium protokollfőnökeTeljes méret »

Vissza

RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.